sstar Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 W dniu 10.10.2023 o 09:51, cysiu napisał: @sstar jakie są warunki skiturowe w Szklarskiej Porębie w porównaniu do innych miejsc gdzie bywasz? Odpowiem ci fotografią tym razem adekwatną bo ja zwykle z rana… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 (edytowane) 2 godziny temu, sstar napisał: Odpowiem ci fotografią tym razem adekwatną bo ja zwykle z rana… Fota nie siadła. Czujesz? Edytowane 13 Październik 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 Dzięki! @sstar to chyba wychodzi, że już lepiej w moich bliskich Beskidach: Pilsko/ Rysianka. No i lawina raczej nie zejdzie. W Karkonoszach na nartach nigdy nie bylem i zastanawiałem się czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 14 minut temu, cysiu napisał: Dzięki! @sstar to chyba wychodzi, że już lepiej w moich bliskich Beskidach: Pilsko/ Rysianka. No i lawina raczej nie zejdzie. W Karkonoszach na nartach nigdy nie bylem i zastanawiałem się czy warto. Oczywiście ze lepiej my tez mamy Sowę i to Wielka. Ta traska co ja ciagle robię ma tez odcinek leśny taki fajny jak świeży śnieg. I tak warto. Sam bym na to Pilsko się wybrał. Podobnie jak Kasprowy ale wystarczy mi Szpiglas cieszę się z tego ca mam. Lawiny to Tatry sam podciąłem to wiem. W Karkonoszach to rzadkośc choć jak pierdo...nie to spektakularnie jak Biały Jar, Modry Dul, ostatnio Obri Dul. Warto popatrzeć co mamy na miejscu. Do nas wybrał się Gerald, zjechał ze Śnieżki i ze mną ze stoku Studicni ale nie wiem czy był zachwycony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 (edytowane) 26 minut temu, cysiu napisał: Dzięki! @sstar to chyba wychodzi, że już lepiej w moich bliskich Beskidach: Pilsko/ Rysianka. No i lawina raczej nie zejdzie. W Karkonoszach na nartach nigdy nie bylem i zastanawiałem się czy warto. W Tatry pojedź i zrób jakiś klasyk... ps co do Pilska to u nas Śnieżnik a i Krk są takie przecinki ale to nielegalne wiec nikt nie jezdzi a Mario pilnuje i donosi. Edytowane 13 Październik 2023 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 Do rowera/u wróćmy… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 Księży Młyn skąd Sebastian M. Rower w tle. Uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 2 godziny temu, cysiu napisał: Dzięki! @sstar to chyba wychodzi, że już lepiej w moich bliskich Beskidach: Pilsko/ Rysianka. No i lawina raczej nie zejdzie. W Karkonoszach na nartach nigdy nie bylem i zastanawiałem się czy warto. Myślę, że póki Ci się Beskidy nie znudzą to sensownie jest jeździć blisko domu. Na tej zasadzie my ćwiczymy Karki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 2 godziny temu, sstar napisał: co do Pilska to u nas Śnieżnik a i Krk są takie przecinki ale to nielegalne wiec nikt nie jezdzi a Mario pilnuje i donosi. Wypluj patałachu te słowa, to nie będą ci słał inwektyw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 (edytowane) 54 minuty temu, Wujot napisał: Myślę, że póki Ci się Beskidy nie znudzą to sensownie jest jeździć blisko domu. Na tej zasadzie my ćwiczymy Karki. @cysiu W Karkonoszach jest duży problem bo formalnie nie można jeździć poza szlakiem. Jak jesteś lokalsem to wiesz gdzie i jak unikać, a jak przyjeżdżasz na chwilę to najlepiej mieć przewodnika. Jak chcesz przyjechać na jakiś weekend, to ja zawsze mogę się z Tobą wybrać i oprowadzić po Karkonoszach. Oczywiście jeśli akurat nie będę w innych górach. Generalnie jak jesteś z Beskidów to dla różnorodności lepiej wybrać się w Tatry, dowolne Tatry, zachodnie, wschodnie, wysokie, niskie. W dowolnych Tatrach są większe możliwości niż w Karko. Edytowane 13 Październik 2023 przez MarioJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 10 minut temu, MarioJ napisał: @cysiu W Karkonoszach jest duży problem bo formalnie nie można jeździć poza szlakiem. Jak jesteś lokalsem to wiesz gdzie i jak unikać, a jak przyjeżdżasz na chwilę to najlepiej mieć przewodnika. Jak chcesz przyjechać na jakiś weekend, to ja zawsze mogę się z Tobą wybrać i oprowadzić po Karkonoszach. Oczywiście jeśli akurat nie będę w innych górach. Generalnie jak jesteś z Beskidów to dla różnorodności lepiej wybrać się w Tatry, dowolne Tatry, zachodnie, wschodnie, wysokie, niskie. W dowolnych Tatrach są większe możliwości niż w Karko. Dobrze napisane. Popieram. Nawet na Gęsia Szyję czy Rusinową Polanę z Wierchu Porońca lajtowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2023 17 godzin temu, sstar napisał: Dobrze napisane. Popieram. Nawet na Gęsia Szyję czy Rusinową Polanę z Wierchu Porońca lajtowo. Krk Cysiu z rana... Śnieżka, dziś ponoć 120km/h wiec nie ma co się dziwić jak Marceli Szpak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2023 Mroga. To rzeka. W drodze. Wola Wysoka. Ptactwo łowne. Jastrząb? Myszołów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 16 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2023 bardzo dziękuję za odpowiedzi Kusiło mnie by wybrać się na dłużej w okolice Szklarskiej, bo w jakiś sposób mogłem to połączyć z pracą, no ale chyba jednak nie warto.. A Taterki gdzieś tam z tyłu chodzą po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2023 Może tu. Wzgórza Niemczańskie. Wspomnienie pewnej bohaterskiej istoty, która je zdobywała… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2023 (edytowane) Terenowe akcenty takie 300+ x2. Edytowane 18 Październik 2023 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2023 Dziś jazda miejska. A rower nieco mniej uniwersalny, miejski taki jak jazda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2023 Dobromierz i okolice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2023 (edytowane) Jesienny na dwa świerszcze Edytowane 27 Październik 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2023 Ctd mix car Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2023 Zamiast akcji karkonoski tygrys mamy akcję zniczowa hiena z rana na Swojczycach… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2023 Ciąg dalszy akcji hiena… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2023 Dwie fotki… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 W dniu 13.10.2023 o 13:29, sstar napisał: Fota nie siadła. Czujesz? Gdy powiększysz z lewej ukazuje się pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 Może to Karol Stryjeński… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi