lski@interia.pl Napisano 31 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2021 Od rywalizacji za pośrednictwem gadżetów już tylko krok do rywalizacji na symulatorach różnych dyscyplin,bo po co się męczyć?Roczniki Marionena czy moje jeszcze do tego nie dorosły,nałóg bezpośredniej walki został z młodości... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2021 3 minuty temu, lski@interia.pl napisał: Od rywalizacji za pośrednictwem gadżetów już tylko krok do rywalizacji na symulatorach różnych dyscyplin,bo po co się męczyć?Roczniki Marionena czy moje jeszcze do tego nie dorosły,nałóg bezpośredniej walki został z młodości... Zbyszek pięknie to ująłeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 1 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2021 W dniu 30.08.2021 o 12:06, surfing napisał: Jednak można mieć bagażnik i walczyć o zwycięstwo na trasie maratonu 3200km. MRDP Maraton Rowerowy Dookoła Polski drugie miejsce w kategorii Solo Michał Wolff czas 8dni 4godz 45min. Jeszcze parę rowerów z czołówki wyścigu. Macka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 9 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2021 W dniu 30.08.2021 o 12:06, surfing napisał: Jednak można mieć bagażnik i walczyć o zwycięstwo na trasie maratonu 3200km. MRDP Maraton Rowerowy Dookoła Polski drugie miejsce w kategorii Solo Michał Wolff czas 8dni 4godz 45min. Bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2023 Uniwersalny a jakże. Sezon rozpoczęty. Można jeździć po bułki, choć dziś po chleb do Fatamorgany na Ksiezym Młynie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2023 41 minut temu, sstar napisał: Uniwersalny a jakże. Sezon rozpoczęty. Można jeździć po bułki, choć dziś po chleb do Fatamorgany na Ksiezym Młynie. Ale jakoś sterujesz tym rowerem z telefonu? ...czy on tak sam po ten chleb.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: Ale jakoś sterujesz tym rowerem z telefonu? ...czy on tak sam po ten chleb.. Przyuczam Siri, na razie nauczyła się robić zdjecia, rower jak dorośnie, bo nie sięga pedalow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 7 godzin temu, sstar napisał: Przyuczam Siri, Przy mnie Siri tylko sie kląć nauczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 56 minut temu, Lexi napisał: Przy mnie Siri tylko sie kląć nauczyła... Widzisz jaki pan taki kram. Moja pani wczoraj zagadywała Siri i na I love you Siri that’s sweet, i think you are pretty great too and you are the wind beneath my wings można? PS dzis po auto do loftów zamiast po bułki miło rowerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2023 Po bułki czyli dzień jak co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2023 (edytowane) Okolice Żelaznej, powrót sentymentalny… dojazd autem, rower na pace, ścieżka rowerowa ze Skierniewic działa. Edytowane 21 Kwiecień 2023 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2023 Auto padło znaczy alternator ale do zakładu czyli mechanika się dotoczyło a że na pace rower… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2023 20 minut temu, sstar napisał: Auto padło znaczy alternator ale do zakładu czyli mechanika się dotoczyło a że na pace rower… Qżwa najlepszy,ja dziś swoją Gazelkę tez wyciągnąłem z garażu. Lekko zakurzona ale śmiga rewelacyjnie, aż miło dziś było 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2023 13 godzin temu, Victor napisał: Qżwa najlepszy,ja dziś swoją Gazelkę tez wyciągnąłem z garażu. Lekko zakurzona ale śmiga rewelacyjnie, aż miło dziś było 👌 Ja zakupiłem tego grata. Z wypozyczalni nad morzem. Alu. Shimano Acer. Moove. Tanie na mielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2023 (edytowane) Zamiast auta, które zostało do naprawy został rower... taki uniwersalny. Wycieczka z Witkowic do Łodzi. Ładnie było. Fotki dorzucę. Po auto wybierzemy sie już autem. Edytowane 25 Maj 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2023 To nie jest rower uniwersalny. Ale dzielnia kultowa dzięki Sebie z bety… abarth cacuszko. Doti ma roczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2023 Ten już szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2023 Rowery są wszędzie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2023 Ten uniwersalny jak z Marvela… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 30 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2023 W dniu 29.09.2023 o 09:16, sstar napisał: Ten uniwersalny jak z Marvela… Wreszcie dowiedziałem się do czego służy nóżka w rowerze - aby można było machnąć mu "elegancką" fotę! Bo u mnie to zawsze wygląda tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2023 (edytowane) 23 godziny temu, Wujot napisał: Wreszcie dowiedziałem się do czego służy nóżka w rowerze - aby można było machnąć mu "elegancką" fotę! Bo u mnie to zawsze wygląda tak Zobacz jak to się robi.., nawiasem mówiąc to jedna z poprzednich fotek z cyklu śnieg czyt. asfalt się kończy coś jak twoje foto na awatarze… zainspirowałeś mnie Edytowane 1 Październik 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2023 55 minut temu, sstar napisał: Zobacz jak to się robi.., nawiasem mówiąc to jedna z poprzednich fotek z cyklu śnieg czyt. asfalt się kończy coś jak twoje foto na awatarze… zainspirowałeś mnie O to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 1 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2023 3 godziny temu, sstar napisał: Zobacz jak to się robi.., nawiasem mówiąc to jedna z poprzednich fotek z cyklu śnieg czyt. asfalt się kończy coś jak twoje foto na awatarze… zainspirowałeś mnie Tutaj to brakuje jeszcze parasola plażowego zamocowanego na stałe. Taka moja podpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2023 2 godziny temu, Wujot napisał: Tutaj to brakuje jeszcze parasola plażowego zamocowanego na stałe. Taka moja podpowiedź. Tu tez ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2023 Rowerem woziłem już narty zjazdowe, skiturowe w butach skiturowych, tym razem taka smutna okoliczność ale dojechałem… wszak stevens uniwersalny… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi