sstar Napisano 28 Październik Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik Daleko nie trzeba od szosy… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Październik Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik Góra Bardzka. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Październik Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik Tym razem czas specjalny… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad Wczoraj sentymentalnie do ziem przodków, choć nie człowieka z Janislawic mimo że adres się zgadza… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad Jizerka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad Różności… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad Ciągle rower - klocki z antymaterii choć shimano - park szczytnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad Wczoraj trochę autem trochę rowerem odwiedziłem tereny zielone Las Łagiewnicki dzięki któremu Łódź ma chyba najwięcej zieleni w mieście, Wznuesuebia Łódzkie, doceniłem rower górski jako miejski czytaj uniwersalny - opona na nasze nierówności daje komfort z górki świetna jazda. Na koniec Piotrkowska i Księży Młyn czyli moją dzielnia. Fotki z tej ostatniej wcześniej czasu nie było choć jesiennie i pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi