sstar Napisano 28 Październik Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik Daleko nie trzeba od szosy… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Październik Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik Góra Bardzka. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Październik Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik Tym razem czas specjalny… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad Wczoraj sentymentalnie do ziem przodków, choć nie człowieka z Janislawic mimo że adres się zgadza… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad Jizerka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad Różności… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Czwartek o 05:20 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 05:20 Ciągle rower - klocki z antymaterii choć shimano - park szczytnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Piątek o 03:32 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 03:32 Wczoraj trochę autem trochę rowerem odwiedziłem tereny zielone Las Łagiewnicki dzięki któremu Łódź ma chyba najwięcej zieleni w mieście, Wznuesuebia Łódzkie, doceniłem rower górski jako miejski czytaj uniwersalny - opona na nasze nierówności daje komfort z górki świetna jazda. Na koniec Piotrkowska i Księży Młyn czyli moją dzielnia. Fotki z tej ostatniej wcześniej czasu nie było choć jesiennie i pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi