marionen Napisano 3 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 4 godziny temu, Victor napisał: Gdy powiększysz z lewej ukazuje się pozdro Ja tu Chopina widzę🙃 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2023 Huta Jakuszyce. Pada. Single down. Miło być powitanym pomidorówka od pani domu i batonem od czterolatka tylko kota jeszcze nie widziałem. Z gospodarzem pogadałem wszak łodzianin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2023 Dziś trochę się działo i wylądowałem w Korzeniowie znowu… 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj Kiedyś myślałem, że mam rower uniwersalny.., 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 10 godzin temu, sstar napisał: Kiedyś myślałem, że mam rower uniwersalny.., Tadziu, zmieniłeś maszynę? Bo to chyba nie steven’s sądząc po kole. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj (edytowane) 20 minut temu, marekbtl napisał: Tadziu, zmieniłeś maszynę? Bo to chyba nie steven’s sądząc po kole. pozdro Ano. Wpadł kolejny grat do kolekcji. Testy zaczął od skiturow w Krk na wiosnę i się sprawdził. Tu okolica Rydwana księstwo łowickie choć Mirek by rzekł pradolina warszawsko berlińska. PS oprócz Stevensa był Szwajcar to był standardowy i uniwersalny rower przez długie lata. Teraz mam trzy w każdym mieście po jednym. Edytowane 17 Maj przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Rydwan_(staw) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec Teraz inny rower ale nadal uniwersalny... nie wodny... Wielkopolska... dzień pierwszy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 53 minuty temu, sstar napisał: Teraz inny rower ale nadal uniwersalny... nie wodny... Wielkopolska... dzień pierwszy. Witaj w mojej krainie zimniora. Gdzie dokładnie rezydujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 6 godzin temu, grimson napisał: Witaj w mojej krainie zimniora. Gdzie dokładnie rezydujesz? Było minęło choć tam i tu w Łodzi;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec (edytowane) 10 godzin temu, sstar napisał: Było minęło choć tam i tu w Łodzi;-) Bez żartów. Tam naprawdę jest Łódź, nad Jeziorem Dymaczewskim... https://g.co/kgs/iBqb4fV literatura gratis Edytowane 1 Lipiec przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec Dziś koło Łodzi… tej Łodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec Takie tam klimaty skierniewicko-łowickie.., 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień Tak to jest pojechać rowerem do garażu i sklepu… na chwilę… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 23 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień Parę fotek z wyprawy rowerami do Davos, Arosa -Lenzerheide i Doliny Aosty - Cervinia, Pila i La Thuile 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień Tym razem ziemia łódzka… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień Mój plac zabaw… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień Każdy ma taki kopiec na jaki zasłużył… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień Dziś po Łodzi. To tu to tam głównie biznesy. Np. http://www.twojabryka.pl Ale za to wczoraj ładna jazda wzdłuż torów, choć nie przy samych, bo tam błoto, ostatnio już testowałem, jedna noga była brudna ta która się podparłem. Aż dotarłem przez pola do Janowski, a przez las do Gałkówka, gdzie wspomnień czar i dom z Puław... czyli wbiłem w gości po latach. Niestety aparatu nie miałem, znaczy komórki, więc fotka gospodarzy z kiedyś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 11 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień (edytowane) Taka wycieczka w kooo komina czyli Skierniewice Dąbrowica Rowiska Stare i Nowe Dębowa Góra Ludwików. Edytowane 11 Wrzesień przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 11 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień Dziś Dobieszków… wzgórza łódzkie w tle kościół w Skoszewach… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień Do biblioteki przez park… i tory jak na syna kolejarza przystało… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień Ślęza.., 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 55 minut temu, sstar napisał: Ślęza.., wnuczek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień Gorolu czy ci nie żal.., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi