Lexi Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Iga Świątek zdeklasowała Karolinę Pliskovą 6:0, 6:0 w niedzielnym finale WTA w Rzymie. Tym samym Polka triumfowała w całym rzymskim turnieju. Taki "rowerek" nieźle wróży przed Paryżem..👍 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Skrót meczu, 8 min. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Wynik świetny, ale te zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 6 godzin temu, Spiochu napisał: ...ale te zdjęcia??? Ja widzę świetną technikę, doskonałą pracę nadgarstkami, dzięki czemu świetnie kontroluje piłkę i nadaje odpowiednią moc. Przy forhendzie używa chwytu western, co pozwala Jej genialnie grać top spinem. Do tego widzę zaangażowanie, siłę, determinację sportową, doskonałą pracę na nogach. Są tacy co uważają, że w tenisie najważniejsza jest praca nóg, dobre podejście pod piłkę, reszta to już prościzna (dla zawodowców). Serce do walki też widać. Co do miny, zobacz jak wyglada Nadal czy Williams w czasie meczu... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 Praca nóg Świątek, to na podstawie filmu który wstawił @MarioJ a nie zdjęć lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 Zdjęcia jak zdjęcia z serwisu jakiegoś.. Chodziło o to żeby Wam unaocznić która to ta Świątek - bo niby skąd możecie wiedzieć.. 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 42 minuty temu, Lexi napisał: ...Chodziło o to żeby Wam unaocznić która to ta Świątek - bo niby skąd możecie wiedzieć.. 😋 Jeszcze w ubiegłym sezonie wszystkie mecze Igi można było ogladać w Eurosporcie i Polsat Sport. Obecnie 3 szlemy w Eurosporcie i 1 w Polsat Sport. Reszta kobiecego tenisa przeniosła sie do kodowanego Canal Plus Sport. Tak więc nie jest najgorzej (choć było zdecydowanie lepiej). Pozostał YouTube na jakieś ciekawsze fragmenty... no i liczę, że @MarioJ coś czasem pokaże. PS. Canal Plus nie mam i nie planuję, wszystkiego mieć nie można... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 Jest jeszcze http://www.wtatv.com/home 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 Ona i jej idol... No i jego udo jak to zabawnie określiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 9 godzin temu, marionen napisał: Jeszcze w ubiegłym sezonie wszystkie mecze Igi można było ogladać w Eurosporcie i Polsat Sport. Obecnie 3 szlemy w Eurosporcie i 1 w Polsat Sport. Reszta kobiecego tenisa przeniosła sie do kodowanego Canal Plus Sport. Tak więc nie jest najgorzej (choć było zdecydowanie lepiej). Pozostał YouTube na jakieś ciekawsze fragmenty... no i liczę, że @MarioJ coś czasem pokaże. PS. Canal Plus nie mam i nie planuję, wszystkiego mieć nie można... No ja tez nie, ale mam eleven i Polsat, znaczy pile, french open chyba w es Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 (edytowane) 7 minut temu, sstar napisał: No ja tez nie, ale mam eleven i Polsat, znaczy pile, french open chyba w es AO , FO i USO masz w Eurosporcie, Wimbledon w Polsat Sport. Eleven nie pokazuje tenisa (przynajmniej do tej pory). a pile to nie wiem co to jest... Reszta męskiego tenisa w Polsat Sport. Edytowane 17 Maj 2021 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 (edytowane) Pile to ipla wg ipada polsat sport mam obok eleven w ipli wiec słabo rozróżniam, pewno jakaś ligę oglądałem w eleven... pilkarska Edytowane 17 Maj 2021 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 4 minuty temu, sstar napisał: Pile to ipla wg ipada Z tego zdania znam: to i wg, o reszcie tylko coś słyszałem, ale słabo. Jabłka lubię prosto z drzewa i nienadgryzione... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 12 minut temu, sstar napisał: polsat sport mam obok eleven w ipli wiec słabo rozróżniam, pewno jakaś ligę oglądałem w eleven... pilkarska Eleven to głównie ligi narodowe piłkarskie, F1 i żużel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 19 minut temu, marionen napisał: Z tego zdania znam: to i wg, o reszcie tylko coś słyszałem, ale słabo. Jabłka lubię prosto z drzewa i nienadgryzione... To nie zdanie, to równoważnik. No dobrze, napiszę z Androida. A Apple, w szczególności, ipad wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2021 Jeszcze jedna fotka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2021 Można zaśpiewać piosenkę jak Guardiola bo do zapalenia cygara nie namawiam https://www.sport.pl/pilka/7,65080,27097203,nagranie-pepa-guardioli-juz-jest-hitem-tak-swietowal-mistrzostwo.html#e=RelArtLink(2) swiatek can wait? Two weeks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi