lukas19821982 Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 czesc wybralem sie dzis nieopatrznie na Rohacze i totalnie zjechalem krawedzie na tej gorce...ktory serwis w krakowie polecacie?zalezy mi zeby byli w stanie ocenic ile nalezy z krawedzi amputowac a ile zostawic? bede wdzieczny za info pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 gdzie dobre ostrzenie w Krakowie? Na trasie nr 5 odcinek od Hali Szczawiny do parkingu; jak zjedziesz i pooglądasz narty to będziesz miał łzy w oczach... i nie będą to łzy radości. A tak poważnie: to wątpię zeby Ci to w Korbielowie gdzieś dobrze zrobili, ale zapytaj w szkole Carvingsport(na przeciwko I orczyka z GATu) oni tago nie robią ale może mogą kogoś polecić, a jak Ci nikogo nie polecą to tylko Szczyrk Cię ratuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas19821982 Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 gdzie dobre ostrzenie w Krakowie? ale czemu w korbielowie???ja napisalem ze w krakowie:)jest to pewna roznica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watch Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 gdzie dobre ostrzenie w Krakowie? Jedynie ROTUNDA , firma jeżeli dobrze pamiętam nazywa się White Sport , mają naprawdę duże doświadczenie i bardzo dobrze serwisują narty, wejście od strony 3-go Maja. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 gdzie dobre ostrzenie w Krakowie? przepraszam, jestem zobijany(czyt poniżej)+ 1 piwo i problem z ostrością, ale jak byś się do Korbiekowa wybierał to już wiesz że raczej z naostrzonymi nartami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watch Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 gdzie dobre ostrzenie w Krakowie? SB oliwić miałeś po zakończeniu kuracji, ale w szaleństwie jest metoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psychoboard Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 gdzie dobre ostrzenie w Krakowie? Najlepiej ostrzą i regenerują w WINDSPORCIE na Zakopiance. To jest w ciągu niskich budynków przed wjazdem do Castoramy na przeciwko stacji benzynowej.Tam na prawdę wiedzą co robią.Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 gdzie dobre ostrzenie w Krakowie? też mogę polecić WINDSPORT pozdr Maćko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas19821982 Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 gdzie dobre ostrzenie w Krakowie? oddalemnarty do windsportu i musze przyznac ze bardzo dobrze je reanimowali w cenie 45 takze polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 gdzie dobre ostrzenie w Krakowie? Dobrze wiedzieć - też byłam (parę dni wcześniej) na Rohaczach, i zjechałam sobie ślizgi na tych kamolkach, co sie tam tulikały... Pozdrawiam Maria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi