marianos Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Dziś rozpadało się na dobre. wracam sobie z Bielska do Cieszyna i co zima nie tylko zaskoczyła nas - miło - ale drogowców tez. Pod górkami stoją tiry bo nie mogą wyjechać ludzie wyłaża z aut i narzekają. A ja siedze w autku słucham muzyczki i sie cieszę - niech pada jak najwięcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 WRESZCIE JEST ... a jakim optymizmem zawiało z TVP1! Przez dwa dni w górach może spaść do 50 cm świeżego puchu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 WRESZCIE JEST PIĘKNIE SYPIE jutro pierwszy raz tej zimy trza będzie wjazd do garażu odśnieżyć eh sama radość ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 WRESZCIE!!! Uchachacha!!! I w Krakóffku posypało. Po postoju pół godziny trzeba było odśnieżyć autko. Sama radość )) Nareszcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 WRESZCIE!!! szkoda że tylko do niedzieli a potem znowu ciepło ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 WRESZCIE!!! Cholera, skąd masz taką prognozę? Sprawdziłam przed momentem kilka dostępnych, ale znalazłam tylko do poniedziałku, kiedy ma sie trochę ocieplić, ale nie jakoś znacząco (dzieN 4C, noc -2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 WRESZCIE!!! http://www.twojapogoda.pl/ pogoda na 16 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 WRESZCIE!!! No, to tylko mieć nadzieję, że się nie sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 WRESZCIE!!! Przyglądnęłam się temu, może jeszcze nie będzie tak najgorzej - podane są od niedzieli do 8.02 temperatury 0-4C - jedna temperatura przy jednej dacie, więc to chyba średnia temperatura dobowa. Jeśli nawet 4C, to w nocy może być mroźno, zwłaszcza w górach, a o to chodzi. A prognoza długoterminowa przewiduje średnią temperaturę w marcu dla Polski południowej nieco poniżej średniej, co wygląda raczej optymistycznie. Bądźmy dobrej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psychoboard Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 WRESZCIE!!! Dopiero przedwczoraj wszędzie mówili że zimy w tym roku to wogóle nikt nie zobaczy,na onecie był artykuł "zima umarła" i co?Ha! wiedziałam ze wreszcie spadnie;-) Nie ma co wierzyć w te prognozy. MA SYPAĆ DO MAJA- to moja prognoza;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi