mig12345 Napisano 3 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2021 14 godzin temu, grimson napisał: No ja nie wiem, początek materiału i charakterystyczna muzyka bardziej przekonują mnie do narciarza na kwasie, a nie instruktora 🤩 Dalej już jest ok.... ;-). Ale te 'wygibasy oporowe" to chyba coś autorskiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nooob Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Witam gdzie w Wiśle są najlepsze stoki do nauki dla totalnie zielonego ? Jakieś bardzo płaskie ośle łączki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń (edytowane) Film instruktażowy prezentujący wzorowo wykonany śmig z rytmiczną pracą kijków. https://www.reddit.com/r/skiing/s/AAwmVoy9Tt Edytowane 9 Styczeń przez wolcjusz 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi