Gość Robalek Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 (edytowane) dziś ładniutko. Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Hurra, hurra, hurra ...w Gdańsku....??)).... a w Alpach sypie i to konkretnie: połączone siły żywiołów natury i człowieka czyli śnieg z nieba i śnieg z armat/lanc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 (edytowane) Hurra, hurra, hurra Akuratnie Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Hurra, hurra, hurra ...wiem...wiem, przecież żartowałem, a na parkingach pod stokami(nie tylko naszymi krajowymi) widzę wiele samochodów z rejestracjami gdańskimi. pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Hurra, hurra, hurra W Bielsku też juz biało! I syyypppiiieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Hurra, hurra, hurra w Krakowie też biało!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parówa Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Hurra, hurra, hurra W Krynicy też biało i ciągle sypie !!!! Niestety drogowcy zostali zaskoczeni (jak zwykle) śniegiem w styczniu i na Krzyżówce kilka autek siedziało na barierkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikizafryki Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2007 Hurra, hurra, hurra Zimowa pogoda ma sie utrzymac podobno do marca :DD )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi