Lesio85 Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 Zajrzałem niedawno w kamerki na stokach w tym na kamerkę na szczycie Jaworzyny Krynickiej i zdębiałem ............. naliczyłem 17 osób w tym jedną na nartach !!!!!!!!!!!!!!! O, zgrozo, co to się dzieje, brak śniegu już zaczyna mnie irytowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 WEBKAMERKI Zajrzyj tutaj pocieszenie to marne, no ale.... http://www.zillertalarena.at/de/arena/winter/live_cams.html?PHPSESSID=c1bc974b4aadd43c927ca42a6a3a7b8b pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macio_0 Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 WEBKAMERKI Ja tam mam humor wysmienity patrzac na prognozy pogody na najblizszy tydzien,wszystko wskazuje na to ze w nadchodzacy weekend beda wysmienite warunki do jazdy.Doslownie wszystkie prognozu pokazuja intensywne opady sniegu i mroz co wrozy prawdziwa zime.NARESZCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freestylowiec Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 WEBKAMERKI No miejmy taką nadzieję, że się sprawdzą progdnozy.Ale nie można znowu wierzyc że bedzie dużo sniegu w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi