Majkel Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 ... TO NIE BYŁO OKIENKO POGODOWE 😉 WYJATOWO SLABA POGODA ... ALE JA TAK LUBIĘ ... JEST ZIMNO, JAK JEST CIĘŻKO, JEST MOKRO 😂 TO BYŁ KOLEJNY TRENING PRZED WYJŚCIEM W TATRY 3-KROTNE PRZEPINANIE FOK, ZJAZD NA DZIKO ... I WALKA Z WIATREM 😉 DESZCZEM I SNIEGIEM #LECIMY -949438344.MP4 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 Ja ta trasę robię następująco. Krzesłem jadę z Wierchomli na górę. Potem koło szałasu, tego że zdjęcia @marboru, jadę na ten dluzszy orczyk idostajesie na szczyt. Ze szczytu jadę na sam dół do Szczawnika. Potem powrót, krzesłem do gory, potem w lewo do orczyka na samą górę. Z góry staram się na krechę jakoś dojechać jak najbliżej górnej stacji krzesła Wierchomla. Tam trochę czlapania i w dol do Wierchomli. Taka trasa to była atrakcją stacji Dwie Doliny. Dziś możemy to zaliczyć tylko na skiturach. Szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 Michał więcej zdjęć Krótki filmik, który mi wysłałeś z wiatrem i zawieruchą zrobił wrażenie Widzę, że się wkręcasz na forum, fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 @marboru widzę że mi bliżej do @Majkel. Koniec z nami 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 W dniu 28.02.2021 o 17:21, Majkel napisał: ... TO NIE BYŁO OKIENKO POGODOWE 😉 WYJATOWO SLABA POGODA ... ALE JA TAK LUBIĘ ... JEST ZIMNO, JAK JEST CIĘŻKO, JEST MOKRO 😂 TO BYŁ KOLEJNY TRENING PRZED WYJŚCIEM W TATRY 3-KROTNE PRZEPINANIE FOK, ZJAZD NA DZIKO ... I WALKA Z WIATREM 😉 DESZCZEM I SNIEGIEM #LECIMY -949438344.MP4 22 MB · 0 pobrań Tu masz walkę z wiatrem w Wierchomli. Konkretnie w Dwóch Dolinach przy górnej stacji krzesła w Szczawniku. Szczawnik 2013-03-15.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi