Majkel Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2021 (edytowane) PNiedzielna wyprawa ski tour-owa , z Wierchomla stacja dolna, do Jaworzyna stacja dolna. Rewelacyjna pogoda, snieg i ... słońce. Thx Ok 14 km marszu. Krotki przystanek przy Bacówce - herbatka i dalej przez Runek , na Jaworzynę. Tam 2 zjazdy I jedno podejscie, do polowy wyciagu ... I super dzien 😉👌❄️🎿o FullSizeRender.mov Edytowane 1 Luty 2021 przez Majkel 22 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2021 @Bumer spójrz, znajoma twarz na forum 😎 Wow, fajnie @Majkel👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2021 1 godzinę temu, marboru napisał: @Bumer spójrz, znajoma twarz na forum 😎 Wow, fajnie @Majkel👍 Nie tylko osoba znana ale i odwiedzane miejsca. Moje początki narciarstwa to tak po prawdzie klasyczne skitury z elementami narciarstwa biegowego. Ale @Majkel trafił na pogodę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2021 @Bumerma góry, za płotem... I tak moim zdaniem za mało z nich korzysta 🤔😉 @artix spójrz, kto zawitał na forum 😱😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikdob Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 @Majkel Jest jakiś bezpośredni dojazd Krynica-Wierchomla czy trzeba pociągiem a potem "jakoś" od torów w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 8 minut temu, nikdob napisał: @Majkel Jest jakiś bezpośredni dojazd Krynica-Wierchomla czy trzeba pociągiem a potem "jakoś" od torów w górę? Do Wierchomli jest kilka kursów firmy Marpol, w relacji Nowy Sącz - Wierchomla Mała (część tylko od Piwnicznej). Jadąc z Krynicy trzeba się niestety przesiadać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 @Majkel Jak z kamieniami? Bez problemu wszędzie na górze? Aż mnie to zdziwiło, myślałem że wszystko wytopiło w Beskidzie Sądeckim. W takim razie rozważam wtorek w Sądeckim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikdob Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 Godzinę temu, Gerald napisał: Do Wierchomli jest kilka kursów firmy Marpol, w relacji Nowy Sącz - Wierchomla Mała (część tylko od Piwnicznej). Jadąc z Krynicy trzeba się niestety przesiadać. Dzięki. Wczoraj wracałem autem z Krynicy przez Muszynę i Piwniczną i zastanawiałem się jak by wrócić po wycieczce spod Jaworzyny na Wierchomlę. Za rok będę rozkminiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 1 minutę temu, nikdob napisał: Dzięki. Wczoraj wracałem autem z Krynicy przez Muszynę i Piwniczną i zastanawiałem się jak by wrócić po wycieczce spod Jaworzyny na Wierchomlę. Za rok będę rozkminiał To zapraszam we wtorek. Tak to chcę rozkminić. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikdob Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 Godzinę temu, Gerald napisał: Jak z kamieniami? Bez problemu wszędzie na górze? Aż mnie to zdziwiło, myślałem że wszystko wytopiło w Beskidzie Sądeckim. W takim razie rozważam wtorek w Sądeckim... To jest stary post, ja go odgrzebałem Byłem na krótkiej turze na Jaworzynę z Czarnego Potoku w czwartek. Podejście cały czas po śniegu zielonym potem drogą serwisową. W lesie na górze śnieg jest więc kilka zakrętów w lesie na górze dałem radę zrobić na północym stoku (tak gdzie kiedyś orczyk był) ale niżej pewnie lipa (zjeżdżałem z dzieciakami po stoku bo ich ze szkoły odbierałem więc nie wiem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikdob Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 15 minut temu, Gerald napisał: To zapraszam we wtorek. Tak to chcę rozkminić. No niestety i za daleko i już w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 25 minut temu, nikdob napisał: To jest stary post, ja go odgrzebałem Byłem na krótkiej turze na Jaworzynę z Czarnego Potoku w czwartek. Podejście cały czas po śniegu zielonym potem drogą serwisową. W lesie na górze śnieg jest więc kilka zakrętów w lesie na górze dałem radę zrobić na północym stoku (tak gdzie kiedyś orczyk był) ale niżej pewnie lipa (zjeżdżałem z dzieciakami po stoku bo ich ze szkoły odbierałem więc nie wiem) k**** ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi