mario33 Napisano 26 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2021 Wyszła fajna gra komputerowa - budowa stoków narciarskich Snowtopia. W dzisiejszych czasach lockdownu może się przyda 😀 Zanim zakup, można podejrzeć tu: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicram Napisano 26 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2021 (edytowane) Coś pięknego. W dzieciństwie zawsze "projektowałem" ośrodki narciarskie i tworzyłem wymyślone mapy tras, więc na pierwszy rzut oka niesamowicie trafia w moje gusta Edytowane 26 Styczeń 2021 przez nicram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2021 Cytat 10:51 Zrobiłeś większą dewastacje niż TMR na Zbójnickiej Kopie. ;)Jak można zaorać taką piękną górkę pod płaską nartostradę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 27 Styczeń 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2021 6 godzin temu, Spiochu napisał: Zrobiłeś większą dewastacje niż TMR na Zbójnickiej Kopie. ;)Jak można zaorać taką piękną górkę pod płaską nartostradę? Ale, że ja ?!? Nie, to Corle, taki youtuber, on się nie zna na nartach, on gra w gry 😀 A tu masz rację naprawdę trochę pojechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2021 O nieee.... Mój euro truck Simulator pójdzie w odstawkę😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojoteq Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2021 Wygląda, na to, że premiera gry jest zapowiedziana na 2023 😮 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2021 12 minut temu, kojoteq napisał: Wygląda, na to, że premiera gry jest zapowiedziana na 2023 😮 Na Steamie jest do kupienia, w necie za darmo też do ściągnięcia się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2021 14 godzin temu, mario33 napisał: Wyszła fajna gra komputerowa - budowa stoków narciarskich Snowtopia. W dzisiejszych czasach lockdownu może się przyda 😀 Zanim zakup, można podejrzeć tu: no super to teraz już wcale nie trzeba wychodzić z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojoteq Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2021 3 godziny temu, Chrumcia napisał: Na Steamie jest do kupienia, w necie za darmo też do ściągnięcia się znajdzie Tak, ale to wersja testowa – 2023 to oficjalny termin premiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 27 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2021 Grałem już w czerwcu chłodząc się w upały. Wersje beta można pobrać za free od producenta. https://teafortwogames.itch.io/snowtopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi