cysiu Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 Czy ktoś widział/ macał/ użytkuje bootek z Decathlonu? Jak wrażenia? Można kupić w dobrej cenie i zastanawiam się nad zamianą starego bootka na ten Niestety obejrzeć stacjonarnie nie można, tylko online. https://www.decathlon.pl/p/but-wewn-trzny-do-butow-narciarskich-evofit/_/R-p-306719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 Były już opinie na temat wymiany samych botków. I konkluzja była jedna. Jeśli botek jest do wymiany to tym bardziej skorupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 Kolega wymienił w Nordicach, ze względu na bóle piszczeli. Te z Decathlonu są wzorowane na Intuition, zamiast klasycznego języka dwa kawałki na "zakładkę". Przejeździł w nich zeszły sezon, nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 (edytowane) Ja w moich Nordicach Speedmachine wymieniłem w tym roku buty wewnętrzne,choć stare nie były tragiczne.Ku mojemu zdziwieniu przypadkowo trafiłem na niemieckim ebay ofertę orginalnych butów wewnętrznych do różnych modeli i różnego rozmiaru,nie tylko Nordica,w extra cenie.Zastanawiałem się,skąd ten sprzedawca to miał... Edytowane 18 Styczeń 2021 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 18 Styczeń 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 19 minut temu, yoss napisał: Kolega wymienił w Nordicach, ze względu na bóle piszczeli. Te z Decathlonu są wzorowane na Intuition, zamiast klasycznego języka dwa kawałki na "zakładkę". Przejeździł w nich zeszły sezon, nie narzekał. Nie wiesz jak wyszło z dopasowaniem się bootka do skorupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2021 Bezproblemowo. Przy zakupie online masz 30 dni na ewentualny zwrot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi