Cosworth240 Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 W dniu 14.01.2021 o 18:26, lski@interia.pl napisał: W której stacji? Zawoja. Tak - jak przewidywałem - kontrola policji od srody do dzisiaj codziennie... ale tu naprawdę nie było sie do czego przyczepić. Kontrole sprawne i generalnie w OK atmosferze. Wszyscy w stacji i kluby rozumiały, ze jest jakiś przykaz z góry i musieli je robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 Można uzyskać licencję PZN dla zawodnika bez przynależności klubowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 https://mamprawowiedziec.pl/polityk/41836_jadwiga_emilewicz Zadzwoń to się dowiesz:). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 3 godziny temu, ski89 napisał: Można uzyskać licencję PZN dla zawodnika bez przynależności klubowej? Można i trwa do pół godziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 Godzinę temu, labas napisał: Można i trwa do pół godziny. Napisałem priv, jakbyś mógł pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 21 minut temu, ski89 napisał: Napisałem priv, jakbyś mógł pomóc https://www.pzn.pl/strefa-pzn/licencje/fis-code Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 49 minut temu, labas napisał: https://www.pzn.pl/strefa-pzn/licencje/fis-code Przejrzałem te dokumenty i wszędzie trzeba podać klub sportowy. W deklaracji FIS dodatkowo numer licencji PZN, którą właśnie próbuje uzyskać. Pierdolca dostane zaraz w domu. Ma ktoś znajomości w jakimś klubie, żeby załatwić członkostwo za dobrą darowiznę na rzecz rozwoju młodzieży klubowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 Ja mam znajomości w paru klubach. Skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 6 minut temu, Mitek napisał: Ja mam znajomości w paru klubach. Skąd jesteś? Z Łodzi. W razie potrzeby mogę podjechać do Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 38 minut temu, ski89 napisał: Przejrzałem te dokumenty i wszędzie trzeba podać klub sportowy. W deklaracji FIS dodatkowo numer licencji PZN, którą właśnie próbuje uzyskać. Pierdolca dostane zaraz w domu. Ma ktoś znajomości w jakimś klubie, żeby załatwić członkostwo za dobrą darowiznę na rzecz rozwoju młodzieży klubowej? Tam są trzy podstrony, wszystkie wypełniasz, robisz opłatę i wszystko wysyłasz na maila PZN(wraz z potwierdzeniem opłaty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 (edytowane) Do licencji międzynarodowej FIS CODE nie potrzeba przynależności do klubu. Edytowane 18 Styczeń 2021 przez labas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 48 minutes ago, ski89 said: Przejrzałem te dokumenty i wszędzie trzeba podać klub sportowy. W deklaracji FIS dodatkowo numer licencji PZN, którą właśnie próbuje uzyskać. Pierdolca dostane zaraz w domu. Ma ktoś znajomości w jakimś klubie, żeby załatwić członkostwo za dobrą darowiznę na rzecz rozwoju młodzieży klubowej? W jednej odpowiedzi na początku tego wątku masz wklejoną odpowiedź, z tym co należy zrobić aby uzyskać licencję FIS masters. Natomiast jakbyś przejrzał listę osób, które posiadają taką licencję, to byś zauważył, że większość z nich nie ma przypisanego klubu Chyba, że masz poniżej 30 lat, to wyrób sobie zwykłą licencję PZN - widziałem ogłoszenie jednego klubu, że przyjmuje pod skrzydła za symboliczną złotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 10 minut temu, labas napisał: Do licencji międzynarodowej FIS CODE nie potrzeba przynależności do klubu. Nie wiem o którym dokładnie dokumencie piszesz. Żaden nie ma 3 stron. Tam są trzy różne dokumenty. - w dwóch trzeba podać numer licencji PZN, a jej nie mam - w jednym dokumencie tym FIS po angielsku trzeba podać nazwę klubu do którego należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 Ja to wypełniłem i opłaciłem w 20 minut, nie mając znikąd pomocy, jeśli tego nie potrafisz to być może nie zasługujesz na przywilej jeżdżenia na nartach bez ograniczeń. Przykro mi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 3 godziny temu, Plywak napisał: W jednej odpowiedzi na początku tego wątku masz wklejoną odpowiedź, z tym co należy zrobić aby uzyskać licencję FIS masters. Natomiast jakbyś przejrzał listę osób, które posiadają taką licencję, to byś zauważył, że większość z nich nie ma przypisanego klubu Chyba, że masz poniżej 30 lat, to wyrób sobie zwykłą licencję PZN - widziałem ogłoszenie jednego klubu, że przyjmuje pod skrzydła za symboliczną złotówkę. Gdzie można właśnie zobaczyć listę osób z licencją fis masters? Bo nigdzie nie mogę znaleźć 🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 Just now, Chrumcia said: Gdzie można właśnie zobaczyć listę osób z licencją fis masters? Bo nigdzie nie mogę znaleźć 🙄 https://www.fis-ski.com/DB/masters/biographies.html?lastname=&firstname=§orcode=MA&gendercode=&birthyear=&skiclub=&skis=&nationcode=POL&fiscode=&status=O&search=true 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 49 minut temu, Plywak napisał: https://www.fis-ski.com/DB/masters/biographies.html?lastname=&firstname=§orcode=MA&gendercode=&birthyear=&skiclub=&skis=&nationcode=POL&fiscode=&status=O&search=true Sporo znajomych nazwisk... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2021 10 hours ago, Mitek said: Sporo znajomych nazwisk... Pozdro z dnia na dzień coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2021 3 minuty temu, Plywak napisał: z dnia na dzień coraz więcej Cześć Nie. Ja myślałem o narciarzach, prawdziwych porządnych narciarzach jeżdżących, trenujących i startujących od lat w nie o jakimś oszukańczym drewnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi