marcinn Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Ustroń-Mala Czantoria. Wyśmienite warunki na Poniwcu. Lekki mrozik,bezwietrznie,bez kolejek. Parę foci 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Pożegnanie Myślenic w tym sezonie. Spokojnie śniegu jest na 2 tygodnie, niestety na szkolenia się nie decydują od soboty. O 17 start, jeszcze za dnia. Jedynka czerwona tuż po ratrakowaniu. Góra początkowo miękka, środek to sporo brył po ratrakowaniu a dół twardy. Potem z czasem zrobiła się kasza na górze. Dwójka zamknięta od 17 do 19, także zdążyłem się załapać na 2 ostatnie zjazdy. O 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Kończenie sezonu po raz pierwszy , wieczór na Czarnym Groniu. Warun rewelacja, twardo,lekki mrozik, minerałów żadnych Śniegu jeszcze grubo ponad 50cm. Dwie godzinki jazdy na okrętkę, kolejek żadnych:) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 (edytowane) Dzisiaj dobre combo. Pobudka 5 rano, potem bieganie. Następnie praca, po robocie 170km autem na CG. Mija 3 godz na CG, na nogach GS i już zaczynaja puszczać nogi. Warun fantastyczny, kolejki na bieżąco do wyciągów. B już lekko rozjeżdżona od tej stromizny w połowie do samego końca. Najzacniej trzyma się A, równo i twardo do prawie samego końca.GPS pokaże zaraz 50km w totalu i trzeba będzie się zbierać do domu- 170 km do przejechania. Jutro do pracy na 8 rano 🙂 wrzucam sweet fotę nart i widok na początek A. Edytowane 18 Marzec 2021 przez grimson 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Leci track ze Sports Tracker. Jutro będzie rano ból w giczalach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Świeradów na nocnej. Ludzi dużo, 2 zjazdy na godzinę do 20:30 potem stopniowo luźniej. Jutro Szklarska - rozpocząłem tu po lockdownie 12-02 jutro kończę przed kolejnym. 12-02 bylo 53km w dół - czy jutro poprawię? Taką mam nadzieję bo forma narciarska wyższa, a warun powinien być b.dobry po mroźnej nocy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Właśnie wróciłem z Myślenic. Mają jeszcze z metr śniegu, spokojnie mogli by pochodzić do Wielkanocy. Zero kamieni. Jednak ratrakowy zawalił sprawę, bo pełno zmrożonych kulek z ratraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Godzinę temu, izydar napisał: Świeradów na nocnej. Ludzi dużo, 2 zjazdy na godzinę do 20:30 potem stopniowo luźniej. Jutro Szklarska - rozpocząłem tu po lockdownie 12-02 jutro kończę przed kolejnym. 12-02 bylo 53km w dół - czy jutro poprawię? Taką mam nadzieję bo forma narciarska wyższa, a warun powinien być b.dobry po mroźnej nocy. Jak będzie na okrągło od 8.30 do 16 Karkonoszem, to pęknie 60 dych w dol. Oby tylko czworoglowe wytrzymały. Ja swoje już teraz czuje po katowaniu na CG. Na razie mam dość, ale jutro człowiek rano wstanie i zatęskni za białym szaleństwem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 No to kończymy z przytupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Ja tam żadnego sezonu nie kończę,licencje się wyrobi i gdzieś będzie można jeszcze jeździć . Żeby nie było,nie będzie to licencja PZN tylko np. PZPL 😎 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 (edytowane) 7 godzin temu, grimson napisał: Jak będzie na okrągło od 8.30 do 16 Karkonoszem, to pęknie 60 dych w dol. Oby tylko czworoglowe wytrzymały. Ja swoje już teraz czuje po katowaniu na CG. Na razie mam dość, ale jutro człowiek rano wstanie i zatęskni za białym szaleństwem. Ja byłem od 9-16, z synem, zjazdów nie liczyłem. Ludzi mało, jazda na bieżąco, świeży śnieg z nocy i trochę padało podczas dnia, były lekkie muldy - szczególnie na B na górze, ale generalnie warun super. Pogoda głównie słońce potem trochę chmur. Jakby Lux puścili szybciej można by więcej pojeździć. Myślałem, że będzie więcej ludzi jak na przedostatni dzień. Jednak marzec to już prace w ogrodzie, a nie narty. Miałem jeszcze w przyszłym tygodniu pojechać do Szklarskiej na jeden dzień, ale nie sądzę, żeby tam zrobili jakieś szkolenia. Edytowane 19 Marzec 2021 przez brachol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 1 hour ago, lu5asz said: Żeby nie było,nie będzie to licencja PZN tylko np. PZPL 😎 Co się wydarzy jak zrobisz licencję PZN? Na PZPL się czeka do tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 9 godzin temu, izydar napisał: Świeradów na nocnej. Ludzi dużo, 2 zjazdy na godzinę do 20:30 potem stopniowo luźniej. Jutro Szklarska - rozpocząłem tu po lockdownie 12-02 jutro kończę przed kolejnym. 12-02 bylo 53km w dół - czy jutro poprawię? Taką mam nadzieję bo forma narciarska wyższa, a warun powinien być b.dobry po mroźnej nocy. Ee tam, spadł świeży, z 5 cm, przykryje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 (edytowane) Takiego maila dostałem wczoraj wieczorem od kolegi... Dzwoniliśmy dziś na Słotwiny, Arene, Tylicz Ski i Master, zamykają definitywnie, nawet na licencje Białka jeszcze ma chodzić w weekend, ale tylko grupy minimum 10 osobowe a ja mam 7 osób z FIS code Edytowane 19 Marzec 2021 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Marzec, nie opłaca się kręcić dla paru osób tym bardziej, że w sezonie nie zarobili tyle co w poprzednich latach. Kilka lat temu też była długa zima i w Czarnej Górze/Stronie pod koniec marca był taki tydzień, że karnet na cały dzien kosztował złotówkę - to w ramach podziękowania za długi sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Uwaga 19.03.2021 BSA Beskid Sport Arena Szczyrk nieczynna , zakończyli sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 20 minutes ago, lski@interia.pl said: Takiego maila dostałem wczoraj wieczorem od kolegi... Dzwoniliśmy dziś na Słotwiny, Arene, Tylicz Ski i Master, zamykają definitywnie, nawet na licencje Białka jeszcze ma chodzić w weekend, ale tylko grupy minimum 10 osobowe a ja mam 7 osób z FIS code na stronie Jurgowa jest napisane: 20-03-2021 💪 👉Startujemy dla osób z aktualną licencją zawodniczą polskiego związku sportowego 💪🏂⛷ ❄🌨🎿🏂🌨❄ Zapraszamy od 9.00 do 16.00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 (edytowane) 23 minuty temu, brachol napisał: Marzec, nie opłaca się kręcić dla paru osób tym bardziej, że w sezonie nie zarobili tyle co w poprzednich latach. Kilka lat temu też była długa zima i w Czarnej Górze/Stronie pod koniec marca był taki tydzień, że karnet na cały dzien kosztował złotówkę - to w ramach podziękowania za długi sezon. Duch w narodzie nie upada. Wczoraj jak pakowałem się na parkingu na CG o godz 22- właśnie przyjechało auto z Wawy, tata i córka. Tata narzekał, ze droga ze stolicy do Wrocka była Ok, natomiast z Wrocka na CG to już katastrofa. Jadac z koleji DK8 w kierunku na Wrocek po nartowaniu, minąłem kilka aut z boxami na dachach, rejestracje poznańskie i warszawskie. Mozna? Można. p.s. Luxtorpeda już któryś tydzień z rzędu z kagańcem, wczoraj tylko 12 km/ godz. Edytowane 19 Marzec 2021 przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 (edytowane) 26 minut temu, grimson napisał: Duch w narodzie nie upada. Wczoraj jak pakowałem się na parkingu na CG o godz 22- właśnie przyjechało auto z Wawy, tata i córka. Tata narzekał, ze droga ze stolicy do Wrocka była Ok, natomiast z Wrocka na CG to już katastrofa. Jadac z koleji DK8 w kierunku na Wrocek po nartowaniu, minąłem kilka aut z boxami na dachach, rejestracje poznańskie i warszawskie. Mozna? Można. p.s. Luxtorpeda już któryś tydzień z rzędu z kagańcem, wczoraj tylko 12 km/ godz. Dzisiaj mają kręcić chyba do 23 więc opłacało się wczoraj przyjechać. Może coś na sobotę uruchomią dla "sportowców"? Tyle śniegu i taka kicha. Nawet w lesie da się jeździć. Trasa z Wrocka do Czarnej to zazwyczaj jest dramat, chociaż wczoraj przejechałem w obie strony dość szybko. Edytowane 19 Marzec 2021 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 I foto z Myślenic wczoraj. Ktoś tu twierdził, że mają problem z pogoda, a tu proszę metr śniegu na koniec sezonu, wiecej niż w Szczyrku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bublo Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Siglany. Pusto. Warunki b. dobre. Czynne do 23:59. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Nowa Osada, kolejki na 2 minuty o 10.00. Warunki dobre, trochę cukru na ostatnich metrach stoku. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Sosów - warunki super, dopadła i jazda po naturalnym śniegu extra. Pierwszy raz jestem i całkiem fajna stacja. Ludzi jest trochę ale jazda na okrągło. I nawet słońce się pojawia. Soszów będzie działać nadal w ruchu turystycznym, bez karnetów a na bilety. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 3 godziny temu, Plywak napisał: Co się wydarzy jak zrobisz licencję PZN? Na PZPL się czeka do tygodnia. Hejt się wyleje 😜 Czeka się dwa dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Plywak napisał: Edytowane 19 Marzec 2021 przez lu5asz Dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi