WojtekM Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 Złoty Groń naśnieża. Liczą na otwarcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 Mosorny też działa ostro od kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 (edytowane) Z racji tego, iż nie mogę edytować, Nowa Osada również odpaliła armaty. A tymczasem na facebooku, Wisła stwierdziła, że też ma dosyć i utworzyła wydarzenie: Organizatorzy: Poniwiec, Soszów, Siglany, Wiślański Skipass. Edytowane 8 Styczeń 2021 przez Micheł 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 Słotwiny i Jaworzyna też mają armatki uruchomione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 I Białka też śnieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 LIVE from H.S. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 (edytowane) Wczoraj rzecznik rządu Piotr Müller powiedział tak: Cytat Mam nadzieję, że liczba szczepień plus zmniejszenie się liczby zachorowań w przyszłości pozwoli jeszcze tej zimy, częściowo chociaż, otworzyć sektor turystyczny. Ale, jak mówię, to jest tylko w tej chwili, na tym etapie nadzieja, danych za miesiąc nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Każdy może mieć inne spostrzeżenie, jeśli chodzi o plany rządu w kwestii odmrażania turystyki. Ja sądzę, że rzecznik powiedział coś takiego: "Mamy nadzieję odmrozić turystykę, ale jak wiadomo, nadzieja jest matką głupich". Edytowane 9 Styczeń 2021 przez Ziemowit 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 Nawet Szrenica śnieży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 Trochę nie na temat, ale chciałbym spróbować skiturów. Miałem w planach wypożyczyć w nowym centrum skiturowym w szczyrkowskim, ale dowiedziałem się, że całe centrum też jest nieczynne. Czy ktoś może polecić jakąś wypożyczalnię w Szczyrku (lub po drodze do Szczyrku od strony Bielska) gdzie wypożyczę taki sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 Nie mogę już edytować poprzedniego postu, teraz doczytałem, że wypożyczalnie sprzętu są zamknięte razem z wyciągami, nie wiedziałem o tym - mógłby ktoś potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 Jest wiele otwartych wypozyczalni. Np. Naprzeciw parkigu pod gondolą. Za drugim parkingiem pod gondolą i pewnie wiele innych. Nie dziala ta w budynku SMR. Problemem moze byc dostępność sprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 Na ZG taka sytuacja 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 Na Hali Skrzyczeńskiej podobnie. Obawiam się, że skoro uruchomili krzesełko na Buczynkę to Hala Miziowa też zaraz będzie tak wyglądać. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 To jest pomysł na biznes. Wystarczy skoszona łąka, trochę śniegu i można kosić kapuchę za wstęp rodzin z dzieciakami i sankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 31 minut temu, zając napisał: Na Hali Skrzyczeńskiej podobnie A trochę dalej rejon Pośrednie, Juliany, Malinów do 10:30 w miarę pusto. 11:00 korek gigant na wjeździe do Szczyrku Pozdrawiam mirekn 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 (edytowane) Jaworzyna Krynicka dzisiaj dużo mniej przeludniona niż Beskid Śląski z Waszych relacji.Armaty w nocy naprawiły szkody,główna trasa już jest przygotowana nienagannie.Kilkudziesięciu skiturowców,dla których przy górnym wejściu na trasę postawiono tablicę "Zakaz jazdy na skiturach".Wyglada,że mogą na dół wrócić tylko po trawie przez las.Trzy slalomy i tyle wszystkiego,żadnych jabłuszek i sanek,żadnych korków na ulicach... Edytowane 9 Styczeń 2021 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 To się może naprawdę opłacać. Narodowe saneczkarstwo..... Ludzie biorą pojedyncze wjazdy ale jest ich dużo.... Na czymś muszą zarabiać.... Ale na narty raczej poczekamy najwcześniej do lutego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 Godzinę temu, Jusik2002 napisał: ... Ale na narty raczej poczekamy najwcześniej do lutego.... Cooooo, co mówisz?! Judzisz, kłócić się chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 5 minut temu, Bumer napisał: Cooooo, co mówisz?! Judzisz, kłócić się chcesz? Pisz do Pinokiaaaa, wiesz takiego w rządzie on jest najmądrzejszy.... Nic się nie zgadza z jego strategii ale grunt że jemu wszystko się zgadza.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 Wróciłem ze spaceru ze Sport Doliny w Bytomiu. Wpuszczają na stok na sanki za 25 zł/os. Tłumy to mało powiedziane. Restauracja też wpuszcza do środka. Kiedy wracałem jechała tam policja. Podobno nie pierwszy raz. Właściciel ma chyba na to w......e. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 21 godzin temu, Micheł napisał: Z racji tego, iż nie mogę edytować, Nowa Osada również odpaliła armaty. A tymczasem na facebooku, Wisła stwierdziła, że też ma dosyć i utworzyła wydarzenie: Organizatorzy: Poniwiec, Soszów, Siglany, Wiślański Skipass. Oby Was nie zgnoili jakoś... Przyślą jakieś służby, policję, wojsko - jestem w stanie wszystko sobie wyobrazić po strzelance na stacji Stadion. Z drugiej strony, jeśli rząd nie chce być OŚMIESZONY, powinien podjąć dialog! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 policja walczy z sankarzami: www.radiokrakow.pl/wiadomosci/krakow/tlu...wskich-podstolicach/ Policjanci interweniują, przypominają o obowiązujących obostrzeniach i mogą wyciągać konsekwencje - pouczać, ale też dawać mandaty tym, którzy się nie stosują do obowiązujących przepisów. Nie wiadomo jeszcze, czy i ile mandatów na stoku w Podstolicach wystawili policjanci. Tłumy chętnych do korzystania z naśnieżonej górki nie zamierzały się jednak rozchodzić do domów - mimo obecności funkcjonariuszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 4 godziny temu, WojtekM napisał: Wróciłem ze spaceru ze Sport Doliny w Bytomiu. Wpuszczają na stok na sanki za 25 zł/os. Tłumy to mało powiedziane. Restauracja też wpuszcza do środka. Kiedy wracałem jechała tam policja. Podobno nie pierwszy raz. Właściciel ma chyba na to w......e. Od dwóch tygodni do nich jeżdżę na sanki. W święta była masakra nienie, że tam pełno, kompletną masakra. Momentami nie dało się znaleźć miejsca żeby przejechać sankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 9 godzin temu, WojtekM napisał: Na ZG taka sytuacja Tak się zastanawiam. Czego tak naprawdę za kazał rząd? :). Siłownie i baseny planują otworzyć przełom marzec/kwiecień. A że rząd leci wg. skryptu. Nie liczyłbym na otwarcie ośrodków narciarskich. Chyba że właściciele pójdą po bandzie. I będą dochodzić swoich praw w sądach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2021 10 minut temu, tankowiec napisał: Tak się zastanawiam. Czego tak naprawdę za kazał rząd? :). Siłownie i baseny planują otworzyć przełom marzec/kwiecień. A że rząd leci wg. skryptu. Nie liczyłbym na otwarcie ośrodków narciarskich. Chyba że właściciele pójdą po bandzie. I będą dochodzić swoich praw w sądach. Skąd takie info odnośnie siłowni i basenow ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi