WojtekM Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 6 minut temu, lu5asz napisał: Na dwóch snowboardach jeździsz?;) Warunki wiosenne 🙃. Było wziąć slalomki. +10 do chwały 🙃⛷️🏂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 Pierwszy dzień wiosny warto godnie przywitać 😜 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 Cześć W Tumlinie jak zwykle pusto... Pozdrowienia serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 17 minut temu, Mitek napisał: Cześć W Tumlinie jak zwykle pusto... Pozdrowienia serdeczne Hej Dlategogo grzech nie wykorzystać 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 3 minuty temu, mifilim napisał: Hej Dlatego grzech nie wykorzystać 😁 Cześć Ja na razie ma dość. Tyle co się w piątek i sobotę na podchodziłem i najeździłem tyłem pługiem to nie pamiętam od czasów terminowania w Deskach. Pozdrowienia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 Niezmiennie 30 zł za cały dzień w Val di Bytom 😁. #jezdzimypanowieszlachta 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 23 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2021 (edytowane) Dziś znowu Rytro,warunki extra,coraz większym problemem staje się złowienie dostatecznej ilości sportsmenów,by warto było otworzyć wyciąg...Samotność na stoku... VID_20210323_100858.mp4 Edytowane 23 Marzec 2021 przez lski@interia.pl 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 Gdzieś w Śląskiem, turystycznie. Aczkolwiek dla mnie to wyzwanie większe niż Grzebień. Choć tyle, że można odwiedzić dawno zapomniane trasy: @marcinn blisko masz. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 2 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Gdzieś w Śląskiem Soszów ? M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielofish Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 4 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Gdzieś w Śląskiem, turystycznie. Aczkolwiek dla mnie to wyzwanie większe niż Grzebień. Choć tyle, że można odwiedzić dawno zapomniane trasy: @marcinn blisko masz. Wiem gdzie to , bo bardzo niedawno dopiero poznałem to miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekesz Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 1 hour ago, wielofish said: Wiem gdzie to , bo bardzo niedawno dopiero poznałem to miejsce Jutro się wybieram, jeśli nie zamkną po konferencji. Problem też w tym, że trzeba by tak ze trzy miesięczne zużytkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srwer Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 8 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Gdzieś w Śląskiem, turystycznie. Aczkolwiek dla mnie to wyzwanie większe niż Grzebień. Choć tyle, że można odwiedzić dawno zapomniane trasy: @marcinn blisko masz. Widok z czerwonej trasy nr 1 na łącznik górny z trasą nr 2. Można tam bagaż do 2m przewozić na wyciągu😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 W dniu 22.03.2021 o 10:09, Mitek napisał: Kajaki już są przygotowane. 13 -17.05 Wierzyca. To niedaleko mnie. Parę razy tam byliśmy, miejscami fajna rzeczka. (Patrząc na inny trochę temat, a może żeczka 🤣). Polecam Łupawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 Cześć Płyniemy na ciężko i rozliczamy na 5 i pół dnia. Łupawa to raczej na lekko... Dlaczego wszyscy mieszkacie tam gdzie ja bym chciał??? Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 2 minuty temu, Mitek napisał: Dlaczego wszyscy mieszkacie tam gdzie ja bym chciał??? Może masz pecha Ale jak coś to domek po sąsiedzku jest do sprzedaży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 25 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2021 Z tym niedaleko, to trochę przesadziłem, jestem z Trójmiasta. Ponieważ forum jest górzyste, to i odległości do niego przyrównuję. My pływamy max. 3 dni, tak aby urwać tylko jeden dzień pracujący. No i my pływamy na lekko, bez ciuchów i tylko z prądem 😉, bo się nam wiosłować nie chce. Dlatego polecam Łupawę, tylko trzeba sprawdzać stan wody bo miejscami trzeba targać kajak na plecach 😃. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 (edytowane) 12 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Płyniemy na ciężko i rozliczamy na 5 i pół dnia. Łupawa to raczej na lekko... Dlaczego wszyscy mieszkacie tam gdzie ja bym chciał??? Pozdrowienia serdeczne Doceń,co masz pod ręką.Ja w zeszłym roku,za wieloletnimi namowami warszawskich przyjaciół,wsiadłem pierwszy raz w życiu do kajaka i popłynąłem z Warki do Góry Kalwarii,nocując na wiślanej wyspie.Opierałęm się z obawy nie przed wodą,a przed nudą.W tym roku muszę to powtórzyć,bo było extra... Edytowane 26 Marzec 2021 przez lski@interia.pl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 Białka kończy dzisiaj: "Uwaga !!! Piatek 26.03.2021 r. będzie ostatnim dniem funkcjonowania ośrodka w sezonie 2020/2021 r." Jurgów ma kręcić do niedzieli. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekesz Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 A tymczasem, za górami, za lasami, poza zasięgiem wiślańskiego korka, tam, gdzie udaje się pieszy turysta z bagażem do 2m, trwa "bajkowa zima" (he, he). Chyba nawet podobne ujęcie, co Górala. Informacyjnie; nie działa już mały wyciąg dla turysty biegnącego z bagażem. Ale główny ma jeszcze kręcić w sobotę i niedzielę. Warunki bdb. do 10-tej, zaczyna powoli puszczać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 Nartomaniacy w sobotę gs na Dzikowcu W Zielencu zawody zDolnego w niedziele Czarnow działa ale kończy w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 6 godzin temu, marekesz napisał: A tymczasem, za górami, za lasami, poza zasięgiem wiślańskiego korka, tam, gdzie udaje się pieszy turysta z bagażem do 2m, trwa "bajkowa zima" (he, he). Chyba nawet podobne ujęcie, co Górala. Informacyjnie; nie działa już mały wyciąg dla turysty biegnącego z bagażem. Ale główny ma jeszcze kręcić w sobotę i niedzielę. Warunki bdb. do 10-tej, zaczyna powoli puszczać. Jutro konkurs na fotki sztruksiku 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 57 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Jutro konkurs na fotki sztruksiku 😉 57 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Jutro konkurs na fotki sztruksiku 😉 A gdzie to bo ja nietutejszy jestem. Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekesz Napisano 26 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2021 1 hour ago, sstar said: A gdzie to bo ja nietutejszy jestem. Może być na priv. Nie no, to raczej się tu bawimy, niż konspirujemy. Zresztą mirekn już wczoraj rano odkrył tajemnicę Soszów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2021 Chwila spóźnienia i sztruks rozjeżdżony. Temperatura 10 stopni, śnieg jeszcze super, niebieska Czerwoną: Śpieszcie się, jeszcze tylko jutro. Ludzi garstka. Hej 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2021 Jurgów z rana jak śmietana: 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi