Marxx74 Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Z dedykacją dla ... Ta pierwsza trochę już wie, ta druga #tele ma drugi raz na nogach . Jutro popracujemy dalej M. received_2857187551165861.mp4 11 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptdenaturat Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 7 godzin temu, Marxx74 napisał: Z dedykacją dla ... Witam serdecznie widząc, że pasja się rozprzestrzenia i jest zaraźliwa. Pięknie. Co do spraw technicznych - będzie o wiele łatwiej kiedy skrócicie kije. Tak mniej więcej do wysokości pępka. (oczywiście swojego). Z pozdrowieniami: Wariat jazdy technika Telemark, ucieszony jak dziecko, stary upierdliwy grzyb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 Jeżdżą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 (edytowane) Z podglądu kamerek wynika że trasy w Szczyrku opanowali saneczkarze i skiturowcy:). Edytowane 29 Grudzień 2020 przez tankowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 2 minuty temu, tankowiec napisał: Z podglądu kamerek wynika że trasy w Szczyrku opanowali saneczkarze i skiturowcy:). Cały parking już zajęty 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 Tylickie betony, dwa kluby na stoku i marcowe słońce co betonu nie rusza. Dzieciaki łapią kilometry pod nogę i to najważniejsze. M. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 41 minut temu, Marxx74 napisał: Tylickie betony, dwa kluby na stoku i marcowe słońce co betonu nie rusza. Dzieciaki łapią kilometry pod nogę i to najważniejsze. M. Tylko czemu taką piękną własną sukę przejechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 4 godziny temu, lu5asz napisał: Cały parking już zajęty To w weekend trzeba będzie wcześnie wstać:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 (edytowane) 12 minut temu, tankowiec napisał: To w weekend trzeba będzie wcześnie wstać:). Zdecydowanie bo Nacja niepokorna tj Wy nam zamykacie wyciągi to My sobie podejdziemy. Pozdrawiam mirekn Edytowane 29 Grudzień 2020 przez mirekn 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 2 godziny temu, lski@interia.pl napisał: Tylko czemu taką piękną własną sukę przejechaliście? Mota się trochę przy wsiadaniu na krzesło i coś przecięło opuszek przy tej skomplikowanej operacji ale grzecznie melduję, że cała, zdrowa, rana powierzchowna i właśnie żebrze w kuchni o kolejną (nie wiem ktorą) kosteczkę .. a jutro wróci na stok - mam nadzieję, że bardziej uważna ( chodzi o tę panią w futrze z prawej ) .. a my też bardziej czujni będziemy Pozdrawiam, M. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 2 godziny temu, mirekn napisał: Wy nam zamykacie wyciągi to My sobie podejdziemy. Szykują "ban" na skitury:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 (edytowane) W Szczyrku alternatywa dla zamkniętych wyciągów dla narciarzy... Edytowane 29 Grudzień 2020 przez pawelb91 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 No i Bytom mi zamknęli https://dziennikzachodni.pl/bytom-zamiast-na-nartach-tlumy-ludzi-zjezdzaja-z-gorki-na-sankach-obiekt-jest-otwarty-wbrew-przepisom-interweniowala-policja/ar/c1-15367169 no i nie potrenuję , że o podbiegach na śniegu w okolicach Dolomitów ( kopalni ) nie wspomnę Pozdrawiam mirekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 (edytowane) Jest światełko w tunelu .... https://www.rmf24.pl/raporty/raport-koronawirus-z-chin/polska/news-po-17-stycznia-czesciowe-otwarcie-szkol-czynne-hotele-i-stok,nId,4957293 Edytowane 30 Grudzień 2020 przez swiezak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 Obiecanki cacanki a głupiemu radość. Kozioł ofiarny już jest: saneczkarze i skiturowcy:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 31 minut temu, mirekn napisał: No i Bytom mi zamknęli Mirek Ty na saneczkach Bytom ma się dobrze i dostał reklamę w regionalnych mediach na jaką nigdy nie byłoby ich stać . Zdjęcie wczorajsze 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 17 godzin temu, Marxx74 napisał: Mota się trochę przy wsiadaniu na krzesło i coś przecięło opuszek przy tej skomplikowanej operacji ale grzecznie melduję, że cała, zdrowa, rana powierzchowna i właśnie żebrze w kuchni o kolejną (nie wiem ktorą) kosteczkę .. a jutro wróci na stok - mam nadzieję, że bardziej uważna ( chodzi o tę panią w futrze z prawej ) .. a my też bardziej czujni będziemy Pozdrawiam, M. Dziś pewnie nie mam czego żałować,wybierałem się znowu na trening,ale jak zobaczyłem,co u mnie za oknem,to spasowałem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 Cóż, trochę rano padało ale tylickie betony się bronią .. nadal tylko dwa kluby i brak wymówki żeby odpocząć .. nawet #szekla dziś uznała, że trzeba latać góra-dół i pięć kursów zaliczyła coraz sprawniej (i bez kontuzji) wskakując na kanapę ;). Do zobaczenia, M. received_3604320809648857.mp4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 1 godzinę temu, Marxx74 napisał: nawet #szekla dziś uznała, że trzeba latać góra-dół i pięć kursów zaliczyła coraz sprawniej (i bez kontuzji) wskakując na kanapę ;). Kiedy filmik z psiej jazdy na nartach? To by było coś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 3 godziny temu, Marxx74 napisał: Cóż, trochę rano padało ale tylickie betony się bronią .. nadal tylko dwa kluby i brak wymówki żeby odpocząć .. nawet #szekla dziś uznała, że trzeba latać góra-dół i pięć kursów zaliczyła coraz sprawniej (i bez kontuzji) wskakując na kanapę ;). Do zobaczenia, M. received_3604320809648857.mp4 Jutro nie, bo testuję Jaworzynę, może w Nowy Rok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 44 minuty temu, lski@interia.pl napisał: Jutro nie, bo testuję Jaworzynę, może w Nowy Rok... Obyś miał twardo, bo ja dzisiaj miałem zbyt miękko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 #szekla obecnie ogarnia piłeczkę od ping ponga ale poraznawiam na temat nart .. kanapy jej się podobają - tyle na dziś wiemy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptdenaturat Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 35 minut temu, Marxx74 napisał: #szekla Witam, czy ręczne wykonanie czterech nart dla "#szekli" jest w stanie zainteresować Ją do jazdy techniką Telemark. Mam dwa podobne, (no tak nie bardzo) cudowne stworzenia czworonożne i nie bardzo chcą zainteresować się tą cudowną dla mnie techniką narciarską. Chociaż Hugo był wyraźnie zdziwiony co jego pan, właściciel, (dwa ohydne słowa) wyrabia na śniegu. Na początku wszystko jest bardzo proste, ale im dalej tym ciężej, o wiele ciężej. Nie składam broni...Także w studiowaniu tej dla mnie idealnej techniki narciarskiej. Z serdecznymi pozdrowieniami: Wariat jazdy technika Telemark, kochający zwierzęta, stary wariat. Ale narciarz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptdenaturat Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 Godzinę temu, labas napisał: Obyś miał twardo, bo ja dzisiaj miałem zbyt miękko Witam, to warunki testują narciarza a nie na odwrót... Z pozdrowieniami: Wariat jazdy techniką Telemark. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi