fanatyk Napisano 31 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2020 Jak wygląda codzienny dojazd z Täsch do Zermatt na narty? Wiem, że jest płatny pociąg, a czy są jakieś skibusy, które dowiozą do Zermatt w ramach wykupionego karnetu itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2020 7 godzin temu, fanatyk napisał: a czy są jakieś skibusy, które dowiozą do Zermatt w ramach wykupionego karnetu itp? nie ma skibusów, niektóre hotele podwożą busikami, najlepszy jest pociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 1 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 4 godziny temu, Jeeb napisał: nie ma skibusów, niektóre hotele podwożą busikami, najlepszy jest pociąg On jest w cenie karnetu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 2 godziny temu, fanatyk napisał: On jest w cenie karnetu? No ma tak lekko Że trzy lata wstecz płaciłem coś koło 8 franków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 6 godzin temu, marcinn napisał: Że trzy lata wstecz płaciłem coś koło 8 franków dokładnie rok temu było 8 w jedną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orm Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Za darmo, w Szwajcarii 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 @fanatyk kiedy startujesz do Zermatt ? ja dopiero od 5 grudnia planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi