marcinn Napisano 10 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2020 2 dzień na lodowcu w b.przyzwoitych warunkach śniegowo-pogodowych Sam dojazd bez problemu ale.. Parę pytań i mierzenie temperatury na granicy było Obostrzenia są przestrzegane względem maseczek Obsługa zwraca uwagę Parę foci 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2020 @marcinnjak wszystko dobrze pójdzie, to niebawem będę tropił Twoje ślady 😉 Dobrego szusowanka!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 10 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2020 @marcinn widać warun jest, pogoda jest:) więc tylko zdrowia życzę. W tej gondoli trochę śledziowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 10 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2020 3 godziny temu, marcinn napisał: Od jutra widoki w tę stronę będą już tylko w kolorze białym. Niestety opad nie będzie aż tak bardzo intensywny jak zapowiadały wcześniejsze prognozy, ale trochę posypie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2020 4 godziny temu, przemo_narciarz napisał: @marcinn widać warun jest, pogoda jest:) więc tylko zdrowia życzę. W tej gondoli trochę śledziowo Śledziowo ale wszyscy maseczki mieli 😁 A od jutra puw,puw,puw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2020 18 godzin temu, marcinn napisał: Śledziowo ale wszyscy maseczki mieli 😁 A od jutra puw,puw,puw Wybierałem się na trzydniówkę w tym tygodniu,ale prognozy oceniłem jako mało zadowalające i przełożyłem,pewnie jestem zbyt wybredny pogodowo. Napisz coś więcej o tych pytaniach i pomiarach na drodze,a także szansach na uniknięcie śledziowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 11 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2020 @marcinn - jechaliście do Austrii przez Niemcy, czy inną trasą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2020 Dobry wieczorek,właśnie weszliśmy do domku Dziś tak jak zapowiadali Cały dzień na Pitztal opady białego Na szczęście kontrast czasami można było wyłapać i coś tam pojeździć do południa Wracając do pytań więc : Sprawdzają temperaturę i parę pytań odnośnie skąd dokąd na ile i czy na pewno wyjeżdżałem z polski 🙄 Potem wzięcie dowodów osobistych i tak z 15 min(coś sprawdzali) czekaliśmy aż pozwolili jechać dalej Ja z Cieszyna zawsze jadę tak samo tj: Czechy Austria i kawałek Niemiec zaliczam za Salzburgiem Szczegółowa kontrolę mieliśmy tylko na granicy Cz-A 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Listopad Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad (edytowane) Parę foci od kumpla z dzisiejszego nartowania z Kaunertal. Jak to kolega mi napisał w uj twardo,śniegu mało Za to pogoda sztos i frekwencji brak Edytowane 6 Listopad przez marcinn 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Listopad Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad Parę foci z dzisiejszego Pitztala od naszego kolegi forumowego 🌞 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Listopad Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad A w Solden dziś tak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 20 minut temu, marcinn napisał: A w Solden dziś tak No bez szalu.. pewnie dlatego nikt nie jezdzi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi