Kampio Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 Witam, mam takie oto narty Fischer RC4 Worldcup GS z sezonu 2009/10, chciałbym je sprzedać, a nie jestem jakimś znawcą w temacie nart, poza tym nie mogę znaleźć nigdzie tych nart na sprzedać, jedynie z innych sezonów. Długość 148cm. Stan taki jak na zdjęciach, nie wiem co jeszcze dodać Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 Mocno zaniedbana narta Prawda jest taka że koszt doprowadzenia jej do stanu używalności, przewyższa jej wartość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kampio Napisano 24 Wrzesień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 6 minut temu, pasazer85 napisał: Mocno zaniedbana narta Prawda jest taka że koszt doprowadzenia jej do stanu używalności, przewyższa jej wartość... Szczerze z tego co pamiętam to ona była w takim stanie. Jeździłem nią niecały jeden sezon (na stoki się nie wybierałem, a zim też nie było żeby jeździć) a potem z niej wyrosłem i tak sobie leżała nieruszana przez kilka lat. Ale może dało by się ją opchnąć, zawsze jakiś by grosz wpadł, teraz pytanie, ile? Kroci się nie spodziewam to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 wyceniam na 5zl jak ktos ci tyle da tyle, to sie nie wahaj i sprzedawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi