lokiec3 Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 Na fajny kanał trafiłem na YT oglądając relacje z ośrodków narciarskich. Oprócz tego, że bardzo fajnie przedstawione ośrodki to jazda gościa jest niesamowita. Tym bardziej, że nie jest to jakaś specjalnie kręcona demonstracja a normalna jazda w zadanych warunkach terenowych wśród innych narciarzy. Gość pociska niesamowicie. Przykładowy filmik z Ischgl. Chłopak ma tego niemało na swoim kanale. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 Cześć Gość objeżdżony i silny jak koń ale technikiem to On nie jest. Rzeczywiście fajne ujęcia i fajny gościu, Dzięki! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Wrzesień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 Nie wiem czy oglądałeś tylko ten film. Popatrz sobie na jego relacje z Saalbach. Tam jest dużo jazdy po nierównym. Śmigi wali też fajnie. Tu po prostu ma lotnisko to śmiga po tramwajarsku. Te filmy z Saalbach pokazują dużo więcej technicznej jazdy. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 16 minut temu, lokiec3 napisał: Nie wiem czy oglądałeś tylko ten film. Popatrz sobie na jego relacje z Saalbach. Tam jest dużo jazdy po nierównym. Śmigi wali też fajnie. Tu po prostu ma lotnisko to śmiga po tramwajarsku. Te filmy z Saalbach pokazują dużo więcej technicznej jazdy. Pozdrawiam. Oglądałem właśnie (miedzy innymi) Saalbach i stąd moja opinia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 7 godzin temu, Mitek napisał: Gość objeżdżony i silny jak koń ale technikiem to On nie jest. Rzeczywiście fajne ujęcia i fajny gościu, Dzięki! to w takim razie jaką liczbę w forumowej skali umiejętności mógł by sobie wpisać na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 (edytowane) 9 godzin temu, lokiec3 napisał: Na fajny kanał trafiłem na YT oglądając relacje z ośrodków narciarskich. Oprócz tego, że bardzo fajnie przedstawione ośrodki to jazda gościa jest niesamowita. Tym bardziej, że nie jest to jakaś specjalnie kręcona demonstracja a normalna jazda w zadanych warunkach terenowych wśród innych narciarzy. Gość pociska niesamowicie. Przykładowy filmik z Ischgl. Chłopak ma tego niemało na swoim kanale. Pozdrawiam. Ja jestem niestety słaby z niemieckiego mimo, że w szkole język ten miałem, narazie zrozumiałem tylko tyle co pił (355 sekunda filmu), więc muszę się podszkolić: Edytowane 1 Wrzesień 2020 przez Ziemowit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi