Boogie Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Kurde sobotni poranek kasa na biurku i pojawia sie problem.... jakie narty kupic:) mam powiedzmy 2 tyś z groszami ale za chiny nie wiem co kupic. mam sentyment do fischera bo były to moje 1 prawdziwe "wyrywacze kolan" ale przeglądając forum spotykam sie z różnymi opiniami na temat tegorocznych slalomek. i teraz pytanie do was koledzy/ koleżanki co polecacie w tej cenie ( 2tyś zł) z tego albo ubiegłego sezonu?? może np z ubiegłego coś tańszego:D wtedy by mi starczyło na pare "bajerow" jeszcze:_) dodam ze jeżdze juz 15 lat i chce kupić jakąs dobrą slalomke, z najwyższej połki:) z gory dziekuje za pomoc @LL:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Los DYLEMAT-os Widzę ze odpowiedz znasz . Ja mam Elan Slx dla mnie najlepsza slalomka . Twoje myśli idą do RC4 i niech tak pozostanie . Napewno będziesz zadzebiście szczęśliwy. Magres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Los DYLEMAT-os jak masz okazje sprawdzić to zastanów się nad omeglasem dynastara albo slx elana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi