diablik Napisano 27 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2006 Witam Wiecie może ile kosztuje skipass na lodowcu Kitzsteinhorn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2006 Ceny skipassów w Kaprun ooo ludu! nie poszperałem na skionline.pl a tu jest wszystko opisane co do cen skipassów Chociaż na oryg. stronce lodowca cena za osobę dorosłą od 13.01.2007 to ponad 200 euro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2006 Ceny skipassów w Kaprun http://www.kitzsteinhorn.at/de/preise/winter/0607/individual0607.htm)))))) tylko po co chcesz w styczniu jechać na lodowiec, wogule w tym okresie nie ma takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Ceny skipassów w Kaprun SB w sumie to niewiem.... Ale z braku śniegu u nas i okolicach jestem zdeterminowany już nawet na lodowiec - ale z tego co widziałem to region Kaprun/Zell am See należy do Europa Sport Region i nie trzeba się pchać na lodowiec - chyba, że się mylę - można śmigać Schmittenhohe. Jak coś namieszałem niech mnie ktoś poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam12 Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Ceny skipassów w Kaprun W sezonie 2005/2006 skipass dla osoby dorosłej na cały region ważny przez 6 dni kosztował 168 euro. Cena w styczniu. Dokładne informacje są na www.kaprun.at Klimat jest super. Rano w TV można sparwdzić jakie warunki panują na trzech kompleksach narciarkich plus na lodowcu i wybrac gdzie lepiej. Skipass obejmuje również zniżki na basen w Kaprun. Odnośnie Schmittenhohe to w lutym jest tam mnóstwo ludzi ale po Wjechaniu na górę tego nie odczuwasz. Wszyscy się rozjeżdzają po kilkunastu stokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi