mirasr Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika Witam. Widziałem na forum że załatwiałeś czubki do AMC 76 05/06 takie jak mają tegoroczne. CZy może wiesz gdzie w krakowie to mogę dostać, lub może Ty jesteś w stanie mi coś takiego załatwić. Myślę że takie wykończenie zabezpiecza troszkę czuby? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Miras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika mam rowniez prozbeczke. Jezeli bobik to bobic to i ja cos nie smialo chcialem zapytac. Szukam kontaktu do K P M czy moze wiecz jak tam teraz trafic? Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika Powiem szczerze, ze w pracy mam taki zapieprz, ze nei mam czasu podejsc na magazyn i poszukac tych czubow. Prawdopodobnie przyszly do nas, ale obiecuje, ze w nast tygodniu podejde, przeszukam magazyn i dam Wam znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika Już nie ma KPN jest OKN http://fsc.com.pl/okn/forum/index.php Tylko przed wejściem wyczyść ciasteczka. pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika O kuuufa - Darek ))) Juz wyslalem Pawlowi info na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika Ale jesteś czujny po nocy. :-) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika Jutro zawody na Szczesliwicach - wez Michala i podjedz poogladac jak sie WKN i inni mecza Od godz. 10.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika Wolę plażówkę :-) Zobaczę, jak się wyrobię to podjadę, rozumiem, że Ty będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika Powinienem byc przed 11, bo jestem umowiony na kilka spotkan przy okazji, a Ewa bedzie moze sie szkolila jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika To nie bardzo pogadamy, bo będziesz zajęty, gdybym nie przyjechał to zadzwonię. Zaraz nas ktoś opierniczy za czacik. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Do Bobika Spoko, to luzne spotkania A my tutaj tylko nakrecamy koniunkture Jackowi Przeciez nie wypada dzwonic po nocy. Spadam spac. Cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi