milo-m5 Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 Czy ktoś może mi podać namiary na serwis firmowy Fischera w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 Pytaj Bobica Bobic jest z tej stajni (fischera) pozdro Barti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 Pytaj Bobica www.ski-serwis.com Warszawa, na stronie masz namiary. Pozdr. B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 Pytaj Bobica Ale nie rozmumien ze co?> Ze serwis Fischera robi lepiej niz gostek z Kraka. Moze robi tak samo ale ja chłopaki z kadry dają mu deski do ręki to musi być okej. Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Pytaj Bobica Czarny kumasz że jak gośc ma fischery to chce je servisować w fischerze to tak samo jak gośc ma audi nowe to srewisuje w audi a nie w fiacie logiczne!!!! hahahahahaha gosc ma takie upodobanie i tyle pozdro Barti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Pytaj Bobica AAAAAAAAAa to takie fajne. W takim razie chyba musze zmienic serwis , tylko teraz jak bo mam i Atomic i Fischer i Rossi , a stary ma Dynastara jeszcze. To chyba mi czasu nie starczy na rozwozenie sprzetu nie? Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi