Fuks Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 Witam, Na nartach jeżdżę od 5 roku życia, czyli praktycznie 20 lat. Ostatnich 5 jeździłem na zwykłych deskach atomica (tak, tak jeszcze zdarzają się tacy). Postanowiłem (wreszcie) zakupić carvingi i mam mały dylemat co do wyboru (wszystkie 3 modele mam okazję kupić). 1. VOLKL P60 GS RACING 2. FISCHER RC4 RACE GS 3. Atomic GS 9.21 Oczywiście chcę kupić sprzęt używany dla zaawansowanych narciarzy-ze względu na, nieskromnie mówiąc, wiele lat spędzonych na stokach w dosłownie każdych warunkach (choć jako carvingowiec jestem początkującym narciarzem). Czytałem wiele opini na tym forum i skłaniam się do zakupu Fischerów. Prosze o podpowiedź i ewentualną poradę. Z góry dziękuję! Fuks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 Atomic, Fischer, Volkl Wszystkie te nartki są bobre Volkl (szpica) fischer również,atomic też obojętnie co kupisz to bedziesz śmigał aż będzię huczało ps. z fischerowcami nie ma co zadzierać bo sie przejadą po Ciebie hahahaha ale ja sie Ich nie boję pozdro Barti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 Atomic, Fischer, Volkl True Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 Atomic, Fischer, Volkl OOOO i kolega RACECARVERR stąpa po kruchym lodzie Jak za 10 lat zostanie tylko Ficher i Fischer (no moze jeszcze Rossi), to zobaczysz . Znajde cie i flache bedziesz stawiał. I to nie tam Chopina jakiegoś , Chivas 24 latka. A jak!! Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Atomic, Fischer, Volkl Kolega Czarny jest zięciem Leppera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 16 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2006 Atomic, Fischer, Volkl Nie ale fajnie by było. Mandatów bym nie płacił , dziewczynki za darmo , gabloty rzadowe, wypas ze aszszsz chuczy. Ale tak przypuszczam ze kolega Marcin ma upodobania czysto forumowe. Bo ja bym nie smiał polityki z nartami wiazac , a jednak TWARDZIELI mamy na forum Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaT Napisano 1 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2007 Atomic, Fischer, Volkl Polecam Ci Atomic, sama mam narty tej firmy i są na prawdę dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi