ryba Napisano 9 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2006 Zaostrza się konflikt na Gubałówce. Niedawno rodzina Byrcynów swoją część terenów na trasie narciarskiej zagrodziła metalowym płotem. Teraz wzdłuż granicy posadziła jeszcze drzewa. Wszystko wskazuje więc na to, że mimo mediacji burmistrza miasta i w tym roku trasa na Gubałówce będzie dla narciarzy zamknięta. http://wiadomosci.onet.pl/1447150,11,item.html Wiem, że o tym było. Ale może te drzewa w slalom posadził ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 Zakopane: zaostrza się konflikt na Gubałówce Niech grodzą nie nie puszczają ceprów, niech z głodu padną o mnie za mnie to tam mogą zrobić parking a autobusy będą woźić narciarzy na słowacje Pozdro Barti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiopa Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 Zakopane: zaostrza się konflikt na Gubałówce A byłem w sobotę pod Gubałówką - pustki panie , pustki . Na jednego cepra przypada jakichś pięciu-sześciu właścicieli straganów . A jakby z tych wszystkich oscypków co tam leżą ukleić jednego wielkiego oscypa to góra by powstała taka , że można by na nią kolejkę przenieść i tam trasę zrobić )) . I Byrcynów tem sposobem obejść . W zimie zimno jest to by się oscyp do wiosny utrzymał )) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Zakopane: zaostrza się konflikt na Gubałówce Moim zdaniem poprostu rozbestwiliśmy Górali ( Cepry napychają im kieszenie dudkami) , Jak by trochę im się pogorszyło (czyt. mniej ludzi) to zmiękli by oj , zmiękli. Pozdrówka dla narciarskiej czeloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi