Czarny Napisano 26 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2006 jak rozciagnac wiazanie neox 412 pomocy Jak to jak normalnie , idzie do serwisu i ciach - joke. A tak na powaznie to bardzo bedziesz rozciagac czy pare mm to wtedy bez przepinania sie obedzie. Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don vito Napisano 27 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 jak rozciagnac wiazanie neox 412 pomocy na środku mam jeszcze jakąś regulację czy to też mam odkrecic do tej pory śmigałem na starych rossignolach T.CUT i nie miałem do czynienia z płytą karwingową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 jak rozciagnac wiazanie neox 412 pomocy Po odkręceniu tej śruby po środku i zdjęciu plastikowej nakładki, będziesz mógł zmienić ustawienie i będziesz widział na jaki rozmiar buta ustawiasz oddzielnie przód i tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don vito Napisano 27 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 jak rozciagnac wiazanie neox 412 pomocy gregre0 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi