Raceman Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 Dopytywałem się ostatnio Niestety tylko bele ble ble itd.....i na tym się kończy... Jak chcemy coś osiągnąć to musimy działać!! Pozdrawiam narciarzy i osprawiaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 25 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2006 Dopytywałem się ostatnio Sprawiasz wrażenie faceta czerpiącego wiedzę z ekranu monitora. Przecież nie napisałem, że Tymon powinien w zimie łazić po górach bo ewidentnie nie powinien. Napisałem tylko i wyłącznie o własnych wyborach i o ostatnim widoku w życiu to daruj sobie. Z lektur polecam "Wołanie w górach" autorstwa Jagiełły. pozdr, a i dla pajaca Giertycha nie będę nagrywał żadnego hitu. Tylko proszę Ciebie nie broń go za tego pajaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2006 Dopytywałem się ostatnio Proponuję przedłużyć zakopianke, robiac z niej obwodnice zakopanego. Po co i w jaki sposób : obwodnica aby szybciej można było dojechać na Słowację omijając Zakopane. Czyli tak zrobić aby gdzieś za Nowym Targiem, droga rozchodziła się w dwóch kierunkach: Chyżne i Łysa Polana. Po dwa pasy w każdą stronę. Dzięki temu nasi kochani górale będą mogli dalej kłócić się w spokoju,chronić Tatry przed inwestycjami,zdzierać dudki z baranów, a my będziemy mogli szybcieje dojeżdżać do NORMALNYCH (może niewielkich czasem ale z zawsze dobrze utrzymanymi trasami i kanapami a nie drewnianymi orczykami) kurortów narciarskich na Słowacji. Pozdrawiam Zakopane - niech się zakopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 Dopytywałem się ostatnio A w miejscu Zakopanego postawić TOY-TOE ( chemiczne wychodki jak by ktos nie wiedział)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi