SB Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2006 http://www.skionline.pl/stacje/index.php?ids=&co=newsy&id_newsa=4676 czytajcie koniecznie, a czy to wogule jest możliwe czy te tępe Tatary ze Scyrku zdolne są do realizowania tekich inwestycji, czy Oni wiedzą jak wielka szansa to dlanich jest, ja myślę że nie... i bardzo, bardzo bym się chciał mylić w tej kwestji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 (edytowane) Utopia..... Hmm, ostatni raz Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 Utopia..... Ja szczyrk omijam szerokim łukiem. Na mnie łajzy nie zarobia ani złotówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 Utopia..... A ja byłem sobie dzisiaj w Szczyrku i chciałem "podziwiać" fontannę ale chyba dopiero oślepłem i już nie widzę. A co do przepięknej wizji najlepiej rozwiniętego kompleksu narciarskiego to powinni mi jakieś piniondzory odpalić za pomysła jak mówi Ferdek K. Bowiem ładnych kilka lat temu rozsiewałem takie wizje o połączeniu szczytów:skrzycznego,klimczoka,szyndzielni,błatniej,czantorii,stożka i pomniejszych siecią kolejek i tras w dodatku objętych jednym ski-pasem. Wówczas to była prawdziwa utopia. A dzisiaj kto wie,kto wie? Dodam tylko jeszcze oby,oby,oby jak najprędzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi