Gerald Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 Drodzy Forumowicze! Niezależnie od poglądów, wszystkiego najlepszego z okazji Święta Pracy! Jest to bardzo trudny okres do składania takich życzeń, a wielu z nas dobitnie może odczuć jej brak. Życzę Wam, aby przetrwać ten ciężki okres. Dużo Zdrowia! 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 4 godziny temu, Gerald napisał: Święta Pracy! jakie to Święta ??? teraz to dzień wolny od pracy a wcześniej przymusowy udział w debilnych manifestacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 3 godziny temu, Jeeb napisał: jakie to Święta ??? teraz to dzień wolny od pracy a wcześniej przymusowy udział w debilnych manifestacjach. Wiesz, a jednak taki czas jak teraz sprawia, że wiele osób docenia swoją pracę. Ja również. I choć wcześniej czasem narzekałam na różne jej "up...dliwości", to teraz dostrzegam, że ma ona dla mnie dużą wartość. Dlatego dziękuję za życzenia od @Gerald 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 2 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2020 (edytowane) W dniu 1.05.2020 o 20:23, Jeeb napisał: jakie to Święta ??? teraz to dzień wolny od pracy a wcześniej przymusowy udział w debilnych manifestacjach. Święto. Lubię wielokrotnie Twoją ironię, ale... Ja Twojego wcześniej nie pamiętam! I nie żyłem w "Twoich czasach". Tak jak Ty nie pamiętasz "wcześniej" innych ludzi, kiedy to Święto wyglądało inaczej. Edytowane 2 Maj 2020 przez Gerald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi