Sportego360 Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 (edytowane) Mam pomysł na "pomieszania tabeli". Święta trochę ograniczyły niektórym dostęp do komputerów, a czołówka lekko odskoczyła. To może quiz wieczorem z dużą ilością punktów?! Szczegółów nie zdradzę, ale będą 2 cześć i do zebrania max 8 pkt (minimum nie będę podawał). Potrzebuje jednak od Was informacji, który dzień by Wam najbardziej odpowiadał. Założyłem, że godzina 20:00 jest w miarę neutralna. Potrzebuje by osoby zainteresowane zebrały się w tym samym czasie, bo będzie liczyła się też szybkość odpowiedzi. Ta część jest dla wszystkich, nie tyko dla tych co mają już punkty. Można dużo zyskać Edytowane 14 Kwiecień 2020 przez Sportego360 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 Zaznaczam każdy dzień. Z parciem na jeszcze późniejszą godzinę. Późno kończę pracę, potem zakupy nauczanie dziecka (bądź przygotowania do szkoły) szybka kolacja i fajne piwko na późny wieczór. Ale jak chcecie. I tak w czołówce "sprinterskich" decyzji raczej nie będę :P. Na co dzień klasycznych zadań nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 15 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 10 hours ago, lika said: Z parciem na jeszcze późniejszą godzinę. Jak dla mnie nie ma problemu - jak reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi