JC Napisano 7 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 Drugi dzień mojego pobytu w dolinie Paznaun. Pogoda postanowiła, że pozamyka trasy i wyciągi w Ischgl, zostawiając mi do dyspozycji tylko niewielką część ośrodka narciarskiego Kappl. To moja druga wizyta w Kappl i drugi raz śnieg próbuje mnie zasypać .Zapraszam także do Schatzi - najsłynniejszego baru ApresSki w Ischgl. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 @JC tytuł powinien być... "Oszukać Przeznaczenie", czyli Ischgl tuż przed atakiem Koronawirusa". Oglądalność z takim tytułem miałbyś 3 razy większą Dzięki za Vloga - będzie oglądanie niebawem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 7 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 Ten odcinek w całości powinien być poświęcony mordowni Schatzi😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Bardzo dobry vlog. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi