Jeeb Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Godzinę temu, Sportego360 napisał: Żałuje, że zabrakło @moruniek i @Jeeb w serii finałowej - Pozdrawiam. uj właśnie wróciłem z imprezy na ogródkach i przegapiłem finał, GRATULACJE dla @pawelb91 - jesteś godnym zwycięzcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Bardzo fajna zabawa. Dzięki @Sportego360 za zaangażowanie i poświęcony czas. Ja niestety wczoraj nie mogłem brać udziału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Ja również nie mogłem brać udziału w finale, drugą dobę jestem w pracy. Gratulacje dla zwycięzcy @pawelb91, wygrałeś zasłużenie oraz pomysłodawcy @Sportego360. Katschberg trafilbym od razu, Zieleniec pewnie po zastanowieniu ale i tak utrzymalem sie na podium. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 Sportego360 Dzięki za fajną zabawę, super pomysł i realizacja. Niestety nie dałem rady w piątek... może innym razem. Jeszcze raz dzięki za poświęcony czas i fajną rozrywkę. Pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi