Sportego360 Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 Hej Wszystkim. Nagromadziło mi się sporo filmów z różnych ośrodków, dodatkowo wygląda, iż trochę więcej czasu będę miał niż zwykle (powinien być uśmiech bo kto nie lubi mieć czasu wolnego no ale sami wiecie). Stanąłem przed mały dylematem, od którego ośrodka zacząć. Pomyślałem, żeby zrobić mały quiz, ala głosowanie i sprawdzić jakie są Wasze preferencje. Najprościej byłoby przyporządkować ośrodek do emotikona, ale nie wiem czy nie będzie to naruszenie regulaminu. Nie chciałbym też by ktoś pomyślał, że chce głosowanie wykorzystać by zdobyć tu punkty aktywności. Bynajmniej. Ten sposób wydaje mi się najprostszy i przy okazji może to być dobra zabawa. Mój pomysł to : - ośrodek 1 - thanks - ośrodek 2 - Haha - ośrodek 3 - Confused - ośrodek 4 - Sad - ośrodek 5 - Downvote - ośrodek 6 - Like Oczywiście jak ten sposób głosowania nie narusza regulaminu to wrzuce nazwy ośrodków. Myślałem, żeby głosowanie trwało przez 3 dni chyba, że któryś ośrodek dobije do 10 punktów wcześniej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 3 godziny temu, Sportego360 napisał: od którego ośrodka zacząć. oczywiście od najpopularniejszego na forum 1- SMR 2-COS 3-BSA 4-Skolnity 5-Białka 6-Kasprowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Od Jaworzyny Krynickiej. Nazwy ośrodków ułatwią rzecz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 30 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Oki -nie ma sprzeciwu to może spróbuje tak: - SMR - thanks - Nassfeld - Haha - Białka - Confused - Turracher hohe - Sad - Kluszkowce - Downvote - Flachau - Like Głosowanie do środy do 20 chyba, że któryś ośrodek dobije do 10 punktów wcześniej. Mam nadzieje , że przy 10 Downvote nie zostanę wyrzucony z Forum ! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Daj te Kluszkowce. Od SMR na tym forum można już zawrotów głowy dostać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Dodałem Wam ankietę, żeby było łatwiej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 (edytowane) Cześć ja oddałem głos na Turracher bo byłem w okolicy w tym roku ale nie chciało mi się jechać samochodem. Więc tu zobaczę sobie filmik kolegi i mam spokój. Pozdrowienia Edytowane 30 Marzec 2020 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 30 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 31 minutes ago, Mitek said: ja oddałem głos na Turracher bo byłem w okolicy @Mitekwrzuć SAD bo nie widzę Twojego głosu przy tekście głosowania. Trochę martwi mnie, że za chwilę zginie ten tekst w całości. Szkoda,że nie da się go ustawić na samej górze lub na samym dole :(. A przy okazji - to będzie jedna trasa z danego ośrodka na tą chwilę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Cześć A bo ja głosowałem w ankiecie zrobionej przez Jacka. Nie wiem co to jest SAD ale głosuje na Turracher. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 30 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 25 minutes ago, Mitek said: Nie wiem co to jest SAD ale głosuje na Turracher. - Turracher hohe - Sad Wybierasz tak jak LIKE czy Thanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Cześć OK. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi