Gość Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 1 minutę temu, Jeeb napisał: jeden mój kumpel złapał tam kilka lat temu Chlamydia trachomatis w holenderskim wydaniu dobrze, że nie białą myche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 9 godzin temu, Jeeb napisał: jeden mój kumpel złapał tam kilka lat temu Chlamydia trachomatis w holenderskim wydaniu To już może z dwojga złego ten Covid-19 lepszy... choć może kolega miał trochę radości zanim złapał co złapał... 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romektarski Napisano 11 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2021 jak patrze sobie na strone z oferta na majowki https://www.noclegowo.pl/noclegi/majowka/ to raczej omijac zakopane w tym roku (drogo i duzy ruch juz majowka teraz pozajmowana). chyba gdzie indziej sie wybiore. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 6 godzin temu, romektarski napisał: jak patrze sobie na strone z oferta na majowki https://www.noclegowo.pl/noclegi/majowka/ to raczej omijac zakopane w tym roku (drogo i duzy ruch juz majowka teraz pozajmowana). chyba gdzie indziej sie wybiore. Czyli w Alpy się nie wybierasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Marzec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 2 godziny temu, artix napisał: Czyli w Alpy się nie wybierasz? spamery nie wiedzą co to Alpy ale cieszę się że odkopał mój temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi