Jeeb Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 Planuję wyjazd na narty 30 kwietnia - jak myślicie, gdzie będą najlepsze warunki ? 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 10 minut temu, Jeeb napisał: Planuję wyjazd na narty 30 kwietnia - jak myślicie, gdzie będą najlepsze warunki ? Na kanale 3Sat / Alpen Panorama 4 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 Obaj panowie macie mistrzostwo świata, dobrze że duch w narodzie nie ginie i mamy poczucie humoru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 2 godziny temu, JC napisał: Na kanale 3Sat / Alpen Panorama Rozwaliłeś system😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 @JC A ja bym obejrzała chętnie vlogi z Karyntii i Finlandii. Będą? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek T. Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 Czytałem dziś, że w Szwecji wszystkie ośrodki narciarskie działają. Może nie całkiem nazwa gór się zgadza, ale nie bądźmy szczególarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 Godzinę temu, tanova napisał: @JC A ja bym obejrzała chętnie vlogi z Karyntii i Finlandii. Będą? Tak, będą. Trochę cała sytuacja przystopowała moje reżyserskie zapędy. Przez tydzień, córka anektowała mój komputer na potrzeby zdalnego nauczania. Musiałem odkopać i ożywić mój stary laptop i już biorę się do roboty 😉 Ostatnio dobyłem twórczą rozmowę z @marboru dot. możliwości nagrania vlogów bez wyjazdów i mamy kilka pomysłów. Oby jak najwięcej z tych pomysłów udało mi się zrealizować, no i żeby Wam się spodobały. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 22 minuty temu, JC napisał: Tak, będą. Trochę cała sytuacja przystopowała moje reżyserskie zapędy. Przez tydzień, córka anektowała mój komputer na potrzeby zdalnego nauczania. Musiałem odkopać i ożywić mój stary laptop i już biorę się do roboty 😉 Ostatnio dobyłem twórczą rozmowę z @marboru dot. możliwości nagrania vlogów bez wyjazdów i mamy kilka pomysłów. Oby jak najwięcej z tych pomysłów udało mi się zrealizować, no i żeby Wam się spodobały. @marboru mógłby robić vlogi ze swoich wypraw z Paulą ale nie tylko tych zimowych. Cała seria z wypraw po Polsce, szczytach i okolicach Kieleckich dla mnie osobiście byłaby mega interesująca. No ale to już mają w jakiejś części za sobą Czasem jak oglądałem relacje zdjęciowe Marboru to sobie myślałem, że chętnie bym film obejrzał po prostu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 @JC nie ma co mitrężyć, zakasuj rękawy i dawaj Vlogi...bo na tej kwarantannie idzie zbzikować @mysiauek też o tym myślałem, by coś podobnego kręcić... Szczerze? Same relacje i zdjęcia, ich segregacja itd zajmują dużo czasu...przy vlogach, należało by, montażowi poświęcić minimum ok 10-20 godzin na odcinek...a to nie wszystko. Trzeba by było coś do kamery mówić. A do tego chyba talentu nie ma Ja tylko w realu taki wygadany, kamera mnie usztywnia Może kiedyś? Zobaczymy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 59 minut temu, marboru napisał: @JC kamera mnie usztywnia Mnie także pewne widoki mogą usztywnic! No oczywiście nie całego, ale....😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, marboru napisał: Trzeba by było coś do kamery mówić. A do tego chyba talentu nie ma Ja tylko w realu taki wygadany, kamera mnie usztywnia Może kiedyś? Zobaczymy. To nagrywaj bez pokazywania Twarzy. Nie zrozum mnie źle ,ładny nawet jesteś...Po prostu relacjonujesz coś... a głównym tłem jest to, o czym opowiadasz...Wygadany jesteś, to fakt, ale to chyba zaleta...Np. zrób film z kajaków...Płyniecie rzeką i opowiadasz co się dzieje wokół Was,jakieś ciekawostki, historia miejsca...takie tam Pozdrawiam. Edytowane 25 Marzec 2020 przez Annaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 9 godzin temu, Jeeb napisał: Planuję wyjazd na narty 30 kwietnia - jak myślicie, gdzie będą najlepsze warunki ? Cienkow będzie na bank dobrze, ewentualnie Prawy stok K2 pewnie będzie czynny. Wszystko zależy jak jesteś zaawansowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 16 godzin temu, Jusik2002 napisał: ewentualnie Prawy stok K2 pewnie będzie czynny Myślisz że z foki da rady wejść? nie będzie brakowało śniegu? Jak w ogóle yeti traktują tam skiturowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 4 godziny temu, Gerald napisał: Jak w ogóle yeti traktują tam skiturowców? Jedno Big Foot i drugie też - chyba jak swojego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 21 godzin temu, Jusik2002 napisał: K2 pytanie było o ALPY a nie Karakorum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 15 minut temu, Jeeb napisał: pytanie było o ALPY a nie Karakorum Pytanie jest nastepujace: dobrze sie czujesz ? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 1 godzinę temu, artix napisał: dobrze sie czujesz ? a dziękuje - świetnie, tym bardziej że mam kumpla, który codziennie jeździ w Alpach na nartach wraz z rodziną, przysyła piękne foty i nie pozwala stracić nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 7 minut temu, Jeeb napisał: a dziękuje - świetnie, tym bardziej że mam kumpla, który codziennie jeździ w Alpach na nartach wraz z rodziną, przysyła piękne foty i nie pozwala stracić nadziei. A gdzie jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 9 godzin temu, mifilim napisał: A gdzie jeśli można spytać? Moze w Ischgl - ostatnio ma bardzo dobrą „prasę”... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 8 minut temu, Cosworth240 napisał: Moze w Ischgl - ostatnio ma bardzo dobrą „prasę”... prasa mnie nie interesuje a Ischgl ma i tak u mnie prze...ane bo nie wolno chodzić nocą w butach narciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 11 godzin temu, Jeeb napisał: pytanie było o ALPY a nie Karakorum tylko dodam, że i tak wszystkie wyprawy w Himalajach zostały wstrzymane (zawrócone do domu) i jest zakaz wspinania obecnie, więc i tak dyskusja w obszarze bujania w obłokach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 9 godzin temu, Jeeb napisał: a dziękuje - świetnie, tym bardziej że mam kumpla, który codziennie jeździ w Alpach na nartach wraz z rodziną, przysyła piękne foty i nie pozwala stracić nadziei. Coś kręcisz, wczoraj to tam jeździł na rowerze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 14 minut temu, Jeeb napisał: prasa mnie nie interesuje a Ischgl ma i tak u mnie prze...ane bo nie wolno chodzić nocą w butach narciarskich Nocą to można wpaść w Ischgl do baru u Vikinga po darmową wkładkę z Covid-19 do Aperolu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 3 minuty temu, Sariensis napisał: darmową wkładkę jeden mój kumpel złapał tam kilka lat temu Chlamydia trachomatis w holenderskim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi