marcinn Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 Świetny dzionek zaliczony Ludzi szczątkowe ilości Pogoda ,śnieg i wiatr we włosach Zjazd do samego dołu 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 Marcin wykończysz mnie psychicznie. Już ponad 2 tygodnie nie mogę założyć desek. Może w weekend coś się uda. Ma się poważnie ochłodzić i białe spaść w górach. Daj znać jak będziesz coś planował. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 8 godzin temu, andy-w napisał: Marcin wykończysz mnie psychicznie. Już ponad 2 tygodnie nie mogę założyć desek. Może w weekend coś się uda. Ma się poważnie ochłodzić i białe spaść w górach. Daj znać jak będziesz coś planował. He,he Andrzej dziś będzie lajtowo...trochę biegania a potem delikatne tura na Czarny Groniu Ale chodzi mi już po głowie zarżnięcie się w najbliższych dniach Tj.Hala Lipowska plus Pilsko,ale to już z samiesiuńkiego ranka trzeba startować 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 12 godzin temu, marcinn napisał: z samiesiuńkiego ranka trzeb brawo Marcin - jeden z niewielu, który nie popadł w panikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 3 minuty temu, Jeeb napisał: brawo Marcin - jeden z niewielu, który nie popadł w panikę Eeeee Nadal uważam że napędzasz forum 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 3 minuty temu, marcinn napisał: Eeeee nawet nie wiesz jak Tobie zazdroszczę tej wolności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 (edytowane) 22 minuty temu, Jeeb napisał: nawet nie wiesz jak Tobie zazdroszczę tej wolności Zaś wybrnołeś Powiedzmy 😛 Edytowane 18 Marzec 2020 przez marcinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 W dniu 18.03.2020 o 19:46, Jeeb napisał: brawo Marcin - jeden z niewielu, który nie popadł w panikę Jak tak, Jeeb Szwajcaria ? Kiedy uciekasz do jakiegoś Winteroomu na kwarantannę ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 22 minuty temu, MarioJ napisał: Jak tak, Jeeb Szwajcaria ? Kiedy uciekasz do jakiegoś Winteroomu na kwarantannę ? gdybym nie miał rodziny to już dawno bym tam siedział, skrzyni z dachu auta jeszcze nie zdjąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 1 minutę temu, Jeeb napisał: gdybym nie miał rodziny to już dawno bym tam siedział, skrzyni z dachu auta jeszcze nie zdjąłem Ja też to ciężko przeżywam. Nie odbędzie się nawet nasza skiturowa Norwegia, a wszystko było wykupione i zaplanowane. Ale oczywiście blokada jest zrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 34 minuty temu, MarioJ napisał: Jak tak, Jeeb Szwajcaria ? Kiedy uciekasz do jakiegoś Winteroomu na kwarantannę ? Nie wiem jak jest w Szwajcarii ale w Austrii winterraumy, w co trudno uwierzyć, zostały zamknięte... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi