Boogie Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2006 witam wszystkich:) od razu mowie ze nie jestem nowy tylko dawno mnie nie bylo:P:P pytanie do ludzi znających się na rzeczy:) jestem zaawansowanym narciarzem jeżdze ponad 13 lat (mam teraz 19:P)) i chce się przesiąśc z moich wysłużonych fisherkow rc4 world cup sc racing plate z sezonu 02/03:) narty muszą być ostrymi slalomkami mogą być nawet z tamtego sezonu:) co polecacie??? i co sądzicie o fisherach z tamtego i z tego roku:)- oczywiscie slalomki:) z gory dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2006 Zmiana sprzętu... Siemano bugajson no pamietam Cie., kupe czasu cie nie było stara kadra hehe, co do slalomki to moze pora najwyzsza na serwisowego kojota co? Daj znac co bys chciał ja polecam Rossiego serwisowego pieknie jezdzi z sezonu 05/06 no i oczywiscie Fischerek Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 30 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2006 Zmiana sprzętu... tylko fischerek lubi się wygiąć nawet po kilku zjazdach (chyba że coś się zmieniło).ja polecam rossi -rewelka muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Zmiana sprzętu... hahahahaha tylko........... śmieszne pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Zmiana sprzętu... nie śmieszne tylko taka prawda,zresztą Bobic niech sie wypowie czy tak sie nie zdarzało...jeśli będzie miał odwage się przyznać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Zmiana sprzętu... muzin .tylko fischerek.......o to mi chodzi.......... pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 1 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2006 Zmiana sprzętu... oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2006 Zmiana sprzętu... podajcie jakieś ceny:D bo wiecie:D budżet tez nie za wielki max 3 tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi