Szymszon Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Ceny aktualnie mają mega za*****...Chciałem kupić konkretnie te narty dla Żony, ale wszędzie ceny 1500-1700 a te narty tyle nie warte. Patrzę, a tu cena 899 https://skiteam.pl/narty-zjazdowe-damskie/13113-set-narciarski-nordica-68db-sentra-s3-fdt-l.html?gclid=EAIaIQobChMImJnW7rfs5wIVRJSyCh0BIQMTEAQYASABEgLhGfD_BwE Przeczytałem opinie i wszyscy po nich jadą za wadliwe sprzęty. Czy ktoś kupował u nich? Ryzykować czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 ja kiedyś kupiłem deskę snowboard-cena równie atrakcyjna-jeżdzę już 4 rok i nic się nie dzieje-z butami także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 skiteam nie jest producentem sprzętu, więc albo sprzęt jest do d, albo nie jest. sam skiteam nie ma z tym nic wspólnego zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Mają sklep internetowy, kilka dużych sklepów stacjonarnych. Kupowałem tam narty, kije, teraz ostatnio buty narciarskie i żadnych problemów czy to zamówieniem, jakością czy produktem. Zazwyczaj mają dość wysokie ceny, ale kilka razy w roku mają mega wyprzedaże i wtedy mają zdecydowanie najlepsze ceny w Polsce, a i w Europie ciężko kupić wtedy taniej. W tamtym tygodniu kupiłem buty Atomic Redster Club Sport 110 19/20 za 849 zł. Kupiłem też Lange RS 100 18/19 za 659 zł, ale jednak Atomic wygrał dopasowaniem i został, a Lange zwróciłem, choć za tą cenę żal było. Od kilku dni ceny znowu jednak skoczyły do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi