Webmaster Napisano 25 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2006 Wszystkich zainteresowanych nowym numerem NTN-u zapraszam do składanie zamówień. PS. Przejście do formularza zamówienia przez stronę główną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 25 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2006 NTN 06/07 - można zamawiać bede strzelal - Atomic w glownych kategoriach ma VIPy, zgadlem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 26 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2006 NTN 06/07 - można zamawiać zdziwiłbym sie gdyby było inaczej ale zobaczymy ...a jeśli jarek już za wróżkę robisz to jak z zimą w tym roku????? pzdr marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2006 NTN 06/07 - można zamawiać no mam pewne obawy - nawet w Soelden zawody odwolali bo podobno na 3000m padal deszcz, bardzo by mi to pokrzyzowalo plany z drugiej strony zwykle bylo tak ze jesli zima przychodzila za wczesnie to w grudniu juz sie konczyla - TAK CZY SIAK UWAZAM ZE NAJWYZSZY JUZ CZAS SMAROWAC NARTY !!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art 7 Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 NTN 06/07 - można zamawiać fakt w wydaniu ubiegłorocznym w każdej kategorii VIP.Ciekaw jestem w tym roku.Obstawiam na podobny wynik. art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi