wolf ski Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 Po obejrzeniu jednej z relacji Jacka z targów narciarskich długo się zastanawiałem nad zakupem czołówki LEDLENSER, nie wiedziałem za bardzo jaki model wybrać. Decyzja padła po analizie wcześniej wspomnianego filmiku z targów. Wybrałem ,,optimum'' mh10. Czekałem kilka dni na przesyłkę, ale warto było! Jakość warta ceny! Polecam, na pewno będzie przydatna w terenie, nocą. Moc światła jest niesamowita! Po za tym świetnie się sprawdza w domowych nocnych manewrach i nie martwię się, że w krótkim czasie padnie bateria! Szczerze polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 58 minut temu, wolf ski napisał: Po za tym świetnie się sprawdza w domowych nocnych manewrach i nie martwię się, że w krótkim czasie padnie bateria! Czytam 3ci raz i prawdę Ci mówię, nadal nie wiem co miałeś na myśli hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf ski Napisano 16 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 12 godzin temu, Kubis napisał: Czytam 3ci raz i prawdę Ci mówię, nadal nie wiem co miałeś na myśli hehe Mam firmę i często muszę działać w terenie w godzinach nocnych , ale możesz zastosować ją do innych ,,domowych manewrów nocnych'' Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2020 Podłączę się do tematu, bo przed najbliższym moim wyjazdem kompletuję sprzęt. Od dzisiaj jestem właścicielem takich zabawek: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2021 W dniu 19.02.2020 o 16:54, JC napisał: Podłączę się do tematu, bo przed najbliższym moim wyjazdem kompletuję sprzęt. Od dzisiaj jestem właścicielem takich zabawek: Napisz Jacku parę słów jak oceniasz sprzęt po czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi