Skrabeek Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 (edytowane) Jak w tytule. W dobrym stanie i nie starsze niż 2lata. Jestem z Wrocławia. Mogę podjechać w sensownym promieniu jeżeli narty będą w dobrej cenie i stanie. Edytowane 10 Luty 2020 przez Skrabeek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 9 minut temu, Skrabeek napisał: Jak w tytule. W dobrym stanie i nie starsze niż 2lata. Jestem z Wrocławia. Mogę podjechać w sensownym promieniu jeżeli narty będą w dobrej cenie i stanie. A ile to dobra cena dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrabeek Napisano 10 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 1 minute ago, przemo_narciarz said: A ile to dobra cena dla Ciebie? Jeżeli szata graficzna nie jest poorana tak, że widać wnętrzności, a sprzęt jest jeszcze młody to 900zł jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 @Skrabeek dzisiaj w Martesie mają super cenę 1599,99zł za nowe Heady i.Rally 170cm z aktualnej kolekcji https://www.sklepmartes.pl/sporty/44295-narty-supershape-irally-prd-12-313349-head.html#/pe-unisex/kolor-szary/rozmiar-170 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 7 minut temu, kmarcin napisał: @Skrabeek dzisiaj w Martesie mają super cenę 1599,99zł za nowe Heady i.Rally 170cm z aktualnej kolekcji https://www.sklepmartes.pl/sporty/44295-narty-supershape-irally-prd-12-313349-head.html#/pe-unisex/kolor-szary/rozmiar-170 I 5% od tego za newsletter na pierwsze zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 7 minut temu, Kubis napisał: I 5% od tego za newsletter na pierwsze zakupy I cena za te nowe narty jak marzenie Gdybym nie miał i.Titanów i jeszcze dwóch innych par nart, to już by były moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrabeek Napisano 13 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 Wow! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akartman Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 Odradzam. Po drugim sezonie użytkowania mam sprzeczne uczucia. Niby "fajne i dobrze jeżdżą" ale.... Najlepiej na sztruksie lub lekko miękkim śniegu. Na twardym trochę też ale na lodzie lekko umykają czyli nie mam pełnej kontroli na krawędziach. Uważam wręcz że mają bardzo kiepskie krawędzie, bo po kilku godzinach w pokrowcu widać plamy rdzy, pewnie po kolejnym roku już po gwarancji, pojawi się perforacja Ślizgi miękkie jak masło, po 4 dniach jazdy w Szczyrku tylko Duży Serwis. Za każdym razem na dole myślę tylko o "Nich" z troską, że tak szybko się uszutrowiły Oczywiście jest to subiektywna opinia spowodowana raczej ekstremalnymi warunkami tej zimy chociaż nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 Już miałem napisać, że dobrze że nie mam "takiego czucia" by pisać o nartach ale jak doczytałem do końca to trochę racji jest. Sam jeżdże na Rally i nie przewiduje zmiany chodź zgadzam się z tymi opisami : On 2/13/2020 at 9:34 PM, Akartman said: na lodzie lekko umykają czyli nie mam pełnej kontroli na krawędziach On 2/13/2020 at 9:34 PM, Akartman said: po kilku godzinach w pokrowcu widać plamy rdzy On 2/13/2020 at 9:34 PM, Akartman said: Ślizgi miękkie jak masło, po 4 dniach jazdy w Szczyrku tylko Duży Serwis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 (edytowane) 28 minut temu, Sportego360 napisał: Już miałem napisać, że dobrze że nie mam "takiego czucia" by pisać o nartach ale jak doczytałem do końca to trochę racji jest. Sam jeżdże na Rally i nie przewiduje zmiany chodź zgadzam się z tymi opisami : Też mam je w garażu. I uważam że dla tej narty kluczowy jest właściwy serwis. Fabrycznie są genialne, nie zapomnę jak latalem po lodzie na pełnej kontroli. Później przyszedł serwis w bardzo dobrym serwisie i narta zupełnie inna, nie trzymała już tak jak fabryka. Z kolejnym serwisem lepiej ale już nie to samo. Ile bym dał aby móc je odesłać do fabrycznego ostrzenia.... Na szczęście rzadko jeżdżę na tych olówkach 😉 110 rulez. Edytowane 15 Luty 2020 przez przemo_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 A ja myślę że każda narta z rockerem będzie gorzej trzymała na lodzie bo ma krótszą efektywną krawędź. Serwis to sprawa niezależna od typu narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 Dzięki za cynka, kupione w Martens 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 Godzinę temu, paypal napisał: Dzięki za cynka, kupione w Martens Będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2020 14 hours ago, przemo_narciarz said: Będziesz zadowolony Potwierdzam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2020 (edytowane) Poszedłem za ciosem - kurtka i spodnie z Rossi też, teraz jeszcze szukam butów https://www.sklepmartes.pl/mezczyzna/44977-buty-narciarskie-hawx-prime-120-ae5019640-atomic.html#/pe-unisex/kolor-red_black/rozmiar-30_30_5 Może ktoś ma i się wypowie ? Mierzyłem, świetnie trzymają (mam wąską stopę), flex na moją wagę (90kg) w sam raz do mojej jazdy. Edytowane 17 Luty 2020 przez paypal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2020 A ja korzystając z mega promocji w Ski Team kupiłem za 849zł Atomic Sport Club 110, one w moim rozmiarze mają szerokość 96mm https://skiteam.pl/buty-narciarskie-meskie/12917-buty-narciarskie-atomic-9740-redster-club-sport-110-m.html Też mam wąską, szczupłą stopę. Jak one super trzymają stopę, kostkę i łydkę i nic nie uciska punktowo. Zamówiłem też Lange RS 100 z 649zł, ale zwróciłem, bo jednak Atomici dużo lepiej leżały. @paypal te Atomici Hawx Prime są średniej szerokości. Na wąską stopę zdecydowanie lepsze będę Atomic Hawx Ultra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 Hej, wiem, także zdecydowałem się na SkiTeam i na Prime Ultra bo za 799zł grzech nie brać Mam nawet mozliwośc za darmo dopasowania buta w najbliższym salonie - akurat nie było mojego rozmiaru i musiałem wysyłkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 (edytowane) Promocji w Martes już nie ma od tygodnia. Rally już po starej cenie z tego co widziałem. Edytowane 24 Luty 2020 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Czekam już 7 dni i coś nie przychodzą 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 34 minuty temu, paypal napisał: Czekam już 7 dni i coś nie przychodzą 🤔 Mi ostatnio spodnie z Intersportu szły 8 dni, a gdybym podjechał do sklepu, to miałbym je w ciągu 15 minut No ale box na minivanie to przekleństwo, bo do żadnej galerii handlowej nie mogę wjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi