Mikolaj534 Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 Witam wszystkich! 1. Płeć - M 2. Wiek - 15 3. Waga - 74 4. Wzrost - 182 5. Na nartach jeżdżę od około 8 sezonów. 6. Myślę, że w skali forumowej łapie się do 6. 7. Moje buty to - Obecnie używam Tecnica max 8, ale w przyszłym sezonie mam w planach zmianę. 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Atomic ST7 9. Preferuję styl jazdy (długim/krótkim skrętem, rekreacyjną, sportową, po przygotowanych stokach, poza trasami, jestem początkujący) - Jeżdżę raczej rekreacyjnie i dość szybko w miarę moich możliwości, ale zależy mi na rozwoju umiejętności. Jeśli chodzi o skręty to jeżdżę uniwersalnie, lecz przy moich ostatnich testach slalomek bardzo mi się spodobał ich styl jazdy krótkimi skrętami i ku nim mógłbym się zwrócić. 10. Upatrzyłem sobie narty - Z jednej strony testowałem Salomon s max blast 175cm, wydawały się w jeździe dość przyjemne, stabilne, dobrze trzymające i uniwersalne. Z drugiej strony Atomic redster s7 i Blizzard firebird competition, które przy gorszych warunkach były o wiele cięższe do opanowania, ale dojące wiele frajdy przy lepszych warunkach. Może dobrym kompromisem byłby salomon ale długości 170cm. Jak na razie zastanawiam się głównie nad tymi parami z myślą również o rozwijaniu się na własną rękę w jeździe na nartach. Na oku jeszcze mam Rossignol r8 ti, Atomic x9 wb i Atomic x7(na nich nie miałem okazji pojeździć). 11. Mój budżet na narty to około - Chciałbym się zamknąć maksymalnie do 2500zł. Proszę o pomoc kogoś kto ma w temacie jakieś pojęcie bo w zasadzie to jestem w tym dość zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj534 Napisano 2 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 (edytowane) 15 godzin temu, Mikolaj534 napisał: Może dobrym kompromisem byłby salomon ale długości 170cm. Po doinformowaniu się jednak cofam to co powiedziałem😛 Edytowane 2 Luty 2020 przez Mikolaj534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi