lukas19821982 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 Witam ponownie! zmieniam wlasnie gogle z uvex pocket pro na jakies kompatybilne z kaskiem i prosilbym o opinie, na ktore warto zwrocic uwage...interesuja mnie gogle z przedzialu cenowego do 320 peelenow, najlepiej zeby sie w nich dalo jezdzic przy swietle lamp wieczorem...to by bylo na tyle-z gory dzieks za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? Z doświadczenia ... polecam Carrera Kimerik - jeżdżę trzeci sezon i ... dalej są jak nowe, dobrze się sprawują i ... polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? Carrera Testa, jezdziłem w tamtym sezonie sprawowały sie bdb a teraz dostałem jeszcze Kimeriki i juz nie moge sie doczekac testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas19821982 Napisano 18 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? a czy warto kupowac te gogle z szybami lustrzanymi?czy takie szybki sa mniej trwale od zwyklych?bo z tego co wiem ich glowny atut to dobre odbijanie ostrego swiatla jak ktos np jezdzi czesto na lodowcu, ale zastanawiam sie, czy nadaja sie do jazdy w polsce w tym np na wieczorne wypady na sztucznie oswietlane stoki...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? Jesli chodzi o Testy to sprawdzały sie i przy słoncu i przy oswietleniu ale ja nie mam szyb lustrzanych tylko jakies zółtawe natomiast w Kimerikach mam szybke FLASH i tu pytanie do jacka jak z utrzymaniem takiej szybki bo ponoc łatwo zetrzec antifoga ??:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? "np jezdzi czesto na lodowcu, ale zastanawiam sie, czy nadaja sie do jazdy w polsce w tym np na wieczorne wypady na sztucznie oswietlane stoki...?" Takie to nabędziesz tylko w Erze!!! A na serio to nie ma takiej szyby, która będzie zapewniała widoczność i ochronę oczu na lodowcu przy silnym promieniowaniu i ostrym świetle oraz zapewniała widoczność przy jeździ wieczorem na oświetlonym stoku. ... no chyba, że dokupisz drugą szybę neutralną, czyli białą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? Oj... uważaj! Nigdy nie czyść szyby od wewnątrz jak zaparuje lub będzie mokra. To musi wyschnąć! A dopiero później miękką szmatką delikatnie można usunąć smugi i osad. Przerobiłem to boleśnie na własnej skórze, a raczej goglach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitter Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? hmm, mam "supersonic s" 2 rok i sa jak nowe. Byc może z uwagi na fakt że maja stosunkowo mała powierzchnie srebrzanka nie odchodzi. Ale ogólnie jestem bardzo zadowolony i co jak co to akurat je mogę smiało polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkki Napisano 19 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? Ja mam Carrera Kimerik lustrzana szyba zabarwienie szare i jestem z nich bardzo zadowolny,oprócz mnie moich dwójka dzieci mam modele juniorskie i są super ,a ty sam musisz kolor szyby dobrać do twoich prefrencji o jakiej porze najlepiej wybierasz się na narty i gdzie.Wieczorem używam gogli z szybą bezbarwną(Cebe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanni Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? A może UVEX Superhelix? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? A ja mam polskie Brendy i uważam, że stosunek jakość/cena jest rewelacyjny. Uzywam już dwa sezony i naprawdę polecam, żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? Ja jezdze w Oakley i jest the best na stoki dzienne i nocne. Pozd adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liwo Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? osobiscie polecam carrera kimerik z szara szybka. szybki carrery nie wyplaszczaja terenu poniewaz sa wycinane z walca a nie giete jak inne. bardzo dobre sa rowniez dainese, lecz drozsze od carrery. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość metaal Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? Witam Alpina Quattroflex mimo czterech szyb bardzo elastyczne używane przez trzy sezony, zero rysek i zero parowania. Mam jeszcze Uvex supersonicS ale te już mają drobne ryski i przy niskich temperaturach i dużym wysiłku parują, ale za to jeżdżę w nich przy sztucznym świetle. Jeszcze raz polecam Quattroflexy znam jeszcze kilaka osób które nie zamienią tych gogli na inne Postrufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorek Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? Po pierwsze witam na forum!!! Po drugie - właściwe dodam pytanie - jaki jest najlepszy kolor szybki na jazdę przy sztucznym świetle - taki co daje stosunkowo największe wyostrzenie widzenia? Jak to wygląda przy zwykłym świetle, ale pochmurnej pogodzie? POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? uzywam zoltych rozjasniajacych - oakley albo uvex racer )) daje rade i przy lampach sztucznych i lampie naruralnej pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorek Napisano 30 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorek Napisano 30 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2006 jakie gogle polecacie ze swojego doswiadczenia? DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi