jarek Napisano 13 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2006 ja zaczynam w listopadzie w Maso Corto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon Hmmm... zalezy jak na to patrzyć. Bo ja zacząłem sezon w lipcu ...bo to juz po połowie roku i mozna mówić o nowym sezonie ale ... tak na prawdę jadę na narty w grudniu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 13 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon Molltaler - początek listopada, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 13 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon Poczatek sezonu Stubai. A później Flauchau jakis tescik. Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon W garażu ostrząc i smarując narty))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalpolin Napisano 14 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon pewnie na giełdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon nieważne gdzie i jak się zaczyna ważne gdzie i jak się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon ....a poprzedni sezon to skończyłem w gabinecie u ortopedy))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon tzn , że było ostro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beabike Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon W polowie listopada-Stubai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkki Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon Początek grudnia Flachau.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stoprocent Napisano 19 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon Jak zwykle 9 Grudnia wyjazd do Marilleva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frjjn Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon Ja zaczynam jak tylko odpalą wyciągi nie wazne czy w Szklarskiej, Karpaczu, czy gdzieś w Czehach oby warunki dopisały pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coob Napisano 13 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2006 Piszcie kiedy i gdzie zaczynacie zezon Najbliższy weekend - Strbske Pleso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi