Gerald Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 Lubomierz Przysłop - Gorc Troszacki. Powrót tą samą trasą. Śnieg na halach nawet w miarę 6/10. W lesie ....strasznie twardo i w niektórych miejscach niosłem narty. Ogólnie to szybciej byłoby na butach całą trasę przejść. Śniegu jest - nie oszukujmy się - za mało w wielu miejscach - niszczy się roślinność podczas jazdy. Ten który jest w lesie to jest twardy. Niemniej jednak warto było nieść narty i wychodzić, żeby oddać chociaż kawałek jakigokolwiek zjazdu i nie siedzieć w domu. Pomimo pożytecznie spędzonego dnia brakuje tej magicznej aury zimowej. Przygnębiające jest to, jaka jest ta zima, albo ta niekończąca się jesień. Na samym końcu zjazd stokiem w Lubomierz ski, gdzie panują dobre warunki do jazdy. Oczywiście jest tam pusto, trenowała tylko jakaś szkółka. Przejechałem się z sentymentu jeden raz prawie 50letnim orczykiem. VID_20200118_172806.mp4 VID_20200118_174815.mp4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 47 minutes ago, Gerald said: Niemniej jednak warto było nieść narty i wychodzić, żeby oddać chociaż kawałek jakigokolwiek zjazdu i nie siedzieć w domu. Pomimo pożytecznie spędzonego dnia brakuje tej magicznej aury zimowej. Na samym końcu zjazd stokiem w Lubomierz ski, gdzie panują dobre warunki do jazdy. Oczywiście jest tam pusto, trenowała tylko jakaś szkółka. Przejechałem się z sentymentu jeden raz prawie 50letnim orczykiem. Masz rację z domu zawsze warto wyjść w góry pooddychać powietrzem z nieco czystszym niż w dolinach, poruszać się dla zdrowia i oderwać myślami od codzienności. Widzę, że masz dar kręcenia wyciągowych horrorów 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 18 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 1 godzinę temu, andy-w napisał: Widzę, że masz dar kręcenia wyciągowych horrorów 😉 Kurde, nie mam żadnego porządnego sprzętu do kręcenia i robienia fot/filmów na nartach. Lustrzanka z powodu wagi odpada. Natomiast, wyciąg w Lubomierzu albo za rok, albo za 2 lata (już nie pamiętam) będzie obchodził swoje 50lecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi